Music maestro!Idag blir det super lugn soul och jazz. Uppdateringar får bli senare!
Today it'll be super calm soul and jazz. Updates I'll do later!

SaturdayIdag blir det filmkväll i mitt lilla hem! Just nu lyssnar jag på Lite soul och jazz medans jag städar. Blir nog en skön kväll! Kanske kommer bilder? ;)


Today it will be  a movie night in my small home! Right now I listen to some soul and jazz while I clean. It'll be a nice evening! Maybe some pictures will be uploaded? ;)


My new and favorite dress!


Some things i gothttp://dreamaddicted.deviantart.com/

Har ny deviantart!

I have a new Deviantart!


The Goldfish Bernard

(plus45@flickr.com)

Jag önskar mig en guldfisk som ska heta Bernard. Vi får se om det händer att jag skaffar mig en!

I wish me a goldfish who name would be Bernard. We'll see if that happens!


I have a boyfriend who knows what i want ♥Idag så fick jag två tröjor, en lång sjal, prydnadsak och Puzzle Bobble.
Jag har en pojkvän som vet vad jag vill ha!


Today I got two shirts, a long scarf, ornaments and Puzzle Bobble.
I have a boyfriend who knows what I want!

Scarlett Johansson

 

En av de attraktivaste kvinnorna i världen!


One of the most attractive women in the world!

Friday morning.

För att jag är en riktig säl på morgonen. Jag spenderar mina morgonar med att kolla på min mage, ibland så brukar jag prata med naveln. Ser ju rätt fult ut, så varför inte? c:

Här har ni sälen.

Because I am a proper seal in the morning. I spend my morning with looking at my stomach, sometimes I usually talk with the navel. Does look quite funny, so why not? c:

 


Now with translation.

Jag har bestämt mig för att ha en "Translate" då jag har en del amerikanska besökare på bloggen. Hoppas att det uppskattas! Och ja, jag använder google translate.
I have decided to have a "Translate" when I have some American visitors to the blog. Hope it is appreciated! And yes, I use google translate.


Bara för att det är onsdag."tänk om jag hade fått blommor, bara för att det är onsdag eller nått"

Och det fick jag, bara att det var ifrån mig själv. c:
Idag har det snöat väldigt, väldigt, väldigt, väldigt mycket. Störigt mycket. Det gör mig ingenting egentligen, men att det ska blåsa rakt in i ansiktet är ju ganska onödigt. Och att alla snöflingor skapar en hatt på mitt huvud. Lite oschysst.

Jag önskar mig ett apelsinträd, och jag hittade ett när jag gick förbi en blomsteraffär. Jag gick in och kollade hur mycket det kostade och priset var väl runt 700-800 kronor. Men det var ganska stort, skulle vara värt det. Kommer iallafall önska mig ett tills jag får ett, eller har sparat till ett. vill ha vill ha vill ha - Men på tal om blomster, så har jag alltid varit en drömmare och romantiker, jag är en sådan där töntig tjej som skulle uppskatta en blomma någongång av den jag älskar mest. Utan att säga till, utan att tjata. Och att få dem slumpmässigt: Bara för att det är onsdag, till exempel.Min favorit klänning får vara med idag också.
"What if I had received flowers, just because it's Wednesday or something"

And there I was, only that it was from myself. c:
Today, it has been snowing very, very, very, very much. Highly disturbed. It does not bother me much, but it will blow right into your face is of course quite unnecessary. And that all snowflakes create a hat on my head. Not funny.

I wish me an orange tree, and I found one when I walked past a flower shop. I went in and checked how much it cost and the price was, well, around 700-800 swedish money. But it was quite large, would be worth it. Will anyway wish me one until I get one, or saved money to one. want want want - But speaking of flowers, so I've always been a dreamer and romantic, I am one of those geeky girls who would appreciate a flower at any time from the one I love the most. And didnt have to say when, without nagging. And to get them randomly: Just because it's Wednesday, for example.

Det är ju endå ganska sjukt.

 

Det är ju ganska sjukt vad vi kan göra, vi människor. Så mycket hat och så mycket onödigt bajs som korvar ut sig ur munnen. Och vissa tänker bara dåliga saker, som det ska vara. För ingen vill se den där korven komma ur din mun.

Idag så berättade jag till Henrik om när vi fick strömavbrott hemma i mellanbyn, huset jag växte upp i. Och den natten så gick jag, mamma och mina två bröder ner med varsin ficklampa och pratade hela natten. Jag blev kissnödig, men väntade ett tag. För jag var sjukligt mörkrädd när jag var liten. Nära in på fobi. Liksom, tänk om en orm kommer och biter mig i högra skinkan när jag sitter där och kissar i mörkret! Eller om ett spöke får lust att komma fram och bua för mig. Men frågade mamma tillslut.

När jag var klar, så öppnade mamsen och gick. Jag gnölade "mmmaaaammmaaaa.... :c" och skutta ur badrummet. Ficklamporna hade nu slutat och funkat, så jag ljuger inte om jag andades som en jagad hare.

Min bror Emil, den äldsta, hade gömt sig bakom ett par jackor som hängde utanför toaletten och skrämde mig riktigt rejält. Ett vrål och ett panikskrik.

Hela natten låg jag mot mammas ben och skakade. Några tårar föll nog också.


Men idag bryr jag mig inte, för att jag vet att jag har en familj som har ett starkt band, någonstans.


vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha

$16 ungefär. Värt?


Att gå på vatten.

Att vika upp sina byxor till knäna, sätta upp håret i en boll, ta en sista suck och börja.


(lovelifepaper@flickr.com)
Jag älskar att städa, verkligen. Jag mår bra när jag städar. Speciellt torka golv. Det är som terapi. När jag ska gå till ett rum från ett annat, så går jag på vatten, som en katt som inte gillar regn, men endå. Men känslan och lukten av liljekonvalj, gör så att jag känner mig hemma. När jag somnar ikväll kommer det kännas som jag somnar på en sommaräng med liljekonvaljer.

...Men nu ska jag rensa tidningar, sedan läsa klart en bok med en kopp varmchoklad och marschmallows.

Godnatt världen :*

Älgarrr

jag köpte denna krabat på åhlens för några månader sen. För jag blev lite kär.
Men.

Jag hade ingen hammare och spik, och jag vågar inte förstöra väggarna, så jag la undan den. Och i fredags så tog jag upp den och tänkte "tänk om det fanns en liten spik som kunde rädda min älg?" och så kollar jag på väggen framför mig så är det en mini spik som har varit där sen den förra ägaren. YESSSSSSSSSSSSSSSS

Det gjorde mig stört glad...!


Projekt


Brunchtime!Idag blir det bara att städa och plugga. Kommer nog hälsa på min farmor också.
Bilder kommer väl ikväll.

tjarå

Kiwisarrr


Jag tror jag har ätit fem kiwisar på några timmar. och det blir 10 bitar, för man delar dom ju.
AJ AJ säger gommen.

ÅHHH

Jag har aldrig gillat rött och blått. Inte mossgrönt eller gult heller. Jag är en rätt tråkig människa. Men nu har jag ett stort behov av färger, iallafall lite sailor och lite brittisk. Ni vet, randigt och rutigt. Elegans men yet bohemiskt. Här kommer det lite bilder:såååådär. Orkar inte lägga upp fler bilder. Men kan inte fatta att jag har skippat ganska snygga saker alla dessa år.

En äkta picknick-väska! (50-70talet?)Jag blev lite svag när jag såg den. Fick en bild i huvudet att en familj köpte denna och satt ute på någon brygga och hade det fint med sina gula plastkoppar och så vidare. Funderar på att en makeover, för den är lite rostig och har varit med om en hel del. Men den var cool iallafall. 30:- på röda korset!

sommaren skulle kunna komma lite snabbare?


Black and white


LördagIdag har jag endast tvättat, ätit kebab, handlat, bakat och tagit det chill.
Har du haft en lugn lördag?

Jag är nog världens sämsta vän.

Okej. Han kommer nog hata mig lite mer när jag skriver om det, men det kan typ inte bli värre. Och sen så kommer han nog aldrig läsa det heller, så whats the deal. Men jag behöver typ lite medkänsla här.

Han heter Edvin. Min före detta bästa vän. Jag har kännt honom sen den 27 Maj för kanske två år sen. Och det första vi snacka om var hans födelsedag och gäddor. Jag har pratat en hel del i telefonen med honom (ibland varje dag), och inte prata om sms och msn! Edvin bor lite utanför Göteborg och är snällaste lammet i hela världen.

Men jag kommer nog inte säga mer än att lammet har beslutat sig att avbryta vårann vänskap. Helt och hållet. Det var en ganska dålig timing. Och saknaden efter hans närvaro saknas grymt, brutalt, jätte och super mycket så det kliar i fingrarna. Jag har försökt ringa och smsa. Men en sak jag vet med Edvin är att han är mer viljestark än vad jag är. Han raderade bort mig helt och hållet. Han bara försvann upp i rök.

Antingen kommer han aldrig prata med mig, för personer förändras ibland. Eller så kommer han börja prata med mig och förvänta sig att jag smällt allting. Och jag vet inte vad jag ska tycka! För vad jag än gör, känns det som att jag är dum i huvudet. Världens sämsta vän. Det känns som att han kommer hata mig bara för att jag tänker på honom.

Men om det är någon som har varit med mina stunder och varit där för mig, så är det Edvin. Det känns som att jag har förlorat en bror eller liknande. Och jag är inte så jätte bra på att vara en vän, för jag är ganska off.

Hoppas att han mår bra, för mig har han verkligen sårat. Men som vän, får jag helt enkelt gå vidare och sluta baka drama. Jag får bli en bättre människa och sluta vara så utanför. Jag ska försöka inte vara världens sämsta vän.

Någonting jag inte kan få ur skallen...


Jag ligger under ett mäktigt citronträd i en by i Italien. Jag ligger på en filt, men fötterna nuddar det kittlande gräset. Jag har på mig min ljusgula klänning som jag gillar mest, och på den lyser solen igenom trädet. Bredvid mig har jag en stor uråldrig grammofon som spelar La Vie En Rose med Louis Armstrong. Jag sjunger med och fåglarna lika så.

 

Fräknar på mina kinder, och håret har blekts av solen. Filten luktar sandstrand från man var och bada. Allting luktar sommaräng och frisk sommardag. Att bara ligga där, i Italien, och bara vara.

 

HEJDÅ SVERIGE? :c


IsbjörnsbodyVi var på röda korset och henkan hittade denna gigantiska bodyn. Det jag köpte får ni se imorgon.
Men detta köpte henkan till mig iallafall c: Ha en rolig fredag, för det hade jag!

Nighty night

Jag känner mig som ett blåbär, eller nått.

 


You be my princess I'll be your toad I'll follow behind you on rainbow road Protect you from red shells wherever we go I promise.

11 månader, en papegoja, ett par vantar och mariokart. Kär, kär, kär och kär. Jag är så gulligt glad känner jag på något vis. Och jag njuter verkligen för stunden. Hoppas ni hade en sjukt fin dag idag för det hade jag! Och nu får ni ta och lyssna på låten som jag är SÅ kär i.

 


STUNNING


Drew Barrymore NAM NAM NAM NAM

Tisdag
Idag så dansade Amanda, jag och Stina suicide-dance till jazz i ett mörkt klassrum.

Skolan är ibland ologisk.

 • Varför ska man lära sig onödiga räknesätt när man inte använder dom endåså?
 • Varför favoriserar lärare elever?
 • Varför ska lärare alltid ge uppgifter, prov och etc. samtidigt?
 • Vem kom på att man ska börja klockan 8 på morgonen?

Idag har jag varit skapligt duktig i skolan, sen drog jag hem och gjorde ingenting. Sen gick jag ock köpte tefat och ljus. Bilder har ni nog inte missat. Sen har mamsen varit här, och sen när hon drog lagade jag mat. Efter det har jag legat i sängen och varit allmänt borta i huvudet. Borde sovit för länge sen! :c Men jag ska nog faktiskt sussa när som helst.

PUSS VÄRLDEN.


International business school - I got a dream!

Jag satt nyss i min nya fotölj och satte igång datorn i mitt knä. Sneglade med blicken mot min tidnings hög på golvet och ser någonting som inte ser ut som en mode- eller tv-spelstidning.


Jag vill veeerkligen det här, jag vill härifrån och få erfarenheter. Jag ska SÅ berätta det här för Stina och sen ska jag hitta våran framtidsmentor-person som kallas för Benny-boy för att få höra mer...! Jag vill nästan springa till bussen nu för att få komma till skolan så fort som möjligt, men då får jag stå i kylan en kvart extra. :c

Hawaii eller Schweiz, HERE I COME! :D

vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha

En cylinderhatt, som jag är på jakt efter.

En jätte fin tröja ifrån Topshop.

Random tekannor. Men jag behöver en verkligen!

 

Sen behöver jag nog en fotpall också, nu när jag har fått hem min fina fotölj. Men jag hittade ingen vettig bild. Ni alla vet hur en sådan ser ut, så det är chill. Men de 4 sakerna behöver jag nu. och kanske en hårborste. Hm. Det gör ont i min plånbok! :c


Inspiration: Fjärilfisk
Orkade inte hålla på med min orangea ögonskugga så jag kletade med min gula eyeliner istället. Kul med inspiration ibland!

Måndag(Bild ifrån http://designismine.blogspot.com/)


PFFFF

Okej. Jag har tänkt lite.

Alltså, det är mycket man inte får reda på och det är mycket att lita på när det gäller övernaturliga saker. Nasa hit, Nasa dit. Konstig sak här, konstig sak där. Det är vatten på månen och granar på mars. Men det jag är grymt besviken på är att man inte får veta mer!

Till exempel de där monster-liknande varelserna man hittar här och där. Det skrivs om en underlig varelse hittat i spanien, till exempel, och ja, den hittades av ett par pojkar. Ingen vet vad det är men det ser ut som någonting iallafall. Men sen då? Vad hände med det? Blev den undersökt? Har det tagits tester? Har det hänt någonting med den där varelsen eller lämnade ni den liggandes? Om jag känner mänskligheten väl så är vi ganska nyfikna. Så vad hände igentligen?

Och hur vet man att planeterna som finns i böckerna finns i huvudtaget? När vi bara har varit till månen? Visst att vi kan kika i en grej och vi ser en hel del. "Man har kommit fram till att...".... kommit fram till? Är ni seriösa? :c Man ska säga "Vi är dunder säkra på att...". Och när man läser en bok, så finns det ofta inga rejäla bilder på planeter. Visst, på svarta hål och etc. Men inte på planeter förutom månen, jorden och solen. För de är ju de som är närmast. De sa pluto var en planet dessutom, men den hade dom fel och då var det en stjärna. Jag vill helt enkelt att folk ska få veta på mer, jag vill inte bli tillsagd vad jag ska tro på. För om jag skulle vara så lätt, skulle jag varit kristen, eller liknande.

Men jag kan ju lika gärna säga "Snart tar istiden kål på endåså". För den kommer väl snart den med....

Jag vill helt enkelt se att våra forskare är till nytta.
Snygga tv-spels blondiner

Jag kom på nyss att en av de anledningar till att jag blev blond var för att jag tyckte att Samus var sjukt het. Sen har jag ju fler favoriter blondiner i tv-spels världen såklart.

Tv-spels snyggingar:


Samus

Cammy.


Zelda.

Rikku.

Terra.

Peach.


Vilken är din favorit blondin i tv-spels världen?

På landet!

Fredag:

Robin körde Like a virgin - Madonna när jag bakade så hela den tiden så dansade vi lite fult. Speciellt jag. Jag och min nya pyjamas. Mina semlor blev RRRRRRRIKTIGT goda och det var första gången jag gjorde semlor. Jag ska nog aldrig köpa ett par semlor något mer!

Receptet:
http://www.recepten.se/recept/semlor.html

Men resten av kvällen så hade jag, Henkan, Robin och föräldrarna fredagsmys framför TVn.

 

Lördag:

Denna dag så kollade vi i familjen på Young Frankenstein, och jag bara ÄLSKAR denna scen:

Sen hjälpte man papsen att ta in hästar och kollade kossorna.
Sen så åkte jag och henkan hem och jag färgade håret. Det misslyckades så jag blev gul och började böla.
Men nu (idag som i söndag) så köpte jag silvertoning och allt ser ut som vanligt.
tacka min jedi-force för det!

PUSS VÄRLDEN!


OMG OMG OMG OMG (Batman - Arkham Asylum)Här har vi mannen som ska göra rösten till Jokern i nya spelet Batman: Arkham Asylum.


OMG OMG OMG OMG LUKE SKYWALKERRR OMG!
Jag har nog aldrig tänkt på det, så ge mig mercy ni som märker sånt här före mig!

Har en favorit som ska vara med i spelet, Poison Ivy, men jag gillar inte hur hon ser ut i detta spel. Fast jag gillar inte heller hur Jokern ser ut på något vis. Men hon toppar honom i fulhet denna gång. :c Utstyrseln kunde bli gjord SÅ mycket bättre!


Har varit ute på landet...!


Jag har varit ute på landet hos mina föräldrar och nu är jag tillbaka. Men vi är klumpiga här så vi glömde väskan med kameran, så ni får en stor fet uppdatering imorgon!

PUSS VÄRLDEN!

Torsdag

Idag skulle jag vara med på idrotten. Jag SKULLE vara med. Men nej, hej, jag vaknar klockan halv tio-tio och då har andra lektionen redan börjat typ. Och jag blir GALEN. Jag var jätte sur på mig själv, så mycket så började må dåligt, så jag sjukanmälde mig. Men jag ska hålla mina ord, jag skrev faktiskt vad jag tyckte om med mig.

Det jag gillar med mig:

 • Den mängd födelsemärken jag har.
  -För jag gillar att räkna dom när jag har tråkigt. Och sen glömmer jag hur många jag har, då måste jag räkna om dom.
 • Jag gillar hur ståtliga mina axlar är.
 • Min midja.
  -Det är någonting som är smalt på min kropp och är perfekt för klänningar!
 • Mina läppar.
  -De kan bli jordgubbsrosa och dom är fylliga. Sånt är bra!
 • Hur gröna mina ögon är.
  - 3% procent av jordens befolkning har helgröna ögon. Känner mig lite unik.
 • Min hy.
  - Jag tror jag har knappt 4 finnar per år.
 • Jag kan vara jätte mysig.
  - Jag lovar!
 • Hur söt jag ser ut i stickat.
  -Speciellt när jag har nakna ben och för stora sockar.
 • Jag kan laga riktigt lyckade maträtter.
  - Det är en fördel! Och jag blir mätt och jag gillar mat.
 • Jag har busiga fräknar.
 • Hur snygg jag skulle se ut i mustasch.
  - Håller ni inte med?
 • Att jag är snäll.
 • Jag är skapligt kreativ.
 • Min humor.
  - Alla som känner mig vet att jag skrattar åt mina egna skämt.
 • Min muminnäsa.
  - Den kan vara söt ibland.
 • Innerst inne så tycker jag om mina korviga tår.

Förstora sockar :D

Har fått blommor av mamma!

Puss världen!


Sweeney Todd - Johanna

 

Egentligen gillar jag inte den här skådespelaren.

Meeeeennehh... Jag gillar hennes utseende i Sweeney Todd!


"....Att man blir bara en tom och kall glasburk."Om jag ska vara fullständigt ärlig, så mår jag inte så bra.

Alltså. Egentligen. Har jag absolut ingenting och klaga på. Egentligen är allting så jäkla enkelt. Men varför gör jag det inte det bättre? Jo, för det är så jäkla svårt. För när man väl mår som sämst, så vill ingenting gå som man vill. Och jag själv, och kanske fler. Ser över det dåliga. Att det är inte så farligt. Att man blockerar litegrann. Egentligen är det ju inte det. För det är inte synd om dig. Blir helt tom i huvudet, för man vet inte vad man ska tänka.

... Att man blir bara en tom och kall glasburk.

Men någonting som jag gör mycket fel när jag mår dåligt är att jag lägger allting på mitt utseende. Jag gillar inte att skylla ifrån mig, och jag vill inte göra någon illa. Jag vill inte klaga eller visa några känslor. Så jag sätter allt på mig.

Så varje gång jag sätter mig vid min spegeln här hemma, kollar ner på min mage, kollar snabbt på min kropp när jag går förbi ett skyltfönster i stan, kollar på mina ben när jag går mot en dörr med glas, jag kollar på mina händer när jag har tråkigt, kollar på mina lår när jag sitter, testar kläder i affärer, ser mitt ansikte innan jag går ut ur toaletten, när jag hör mitt skratt och när jag har ätit. Allting. Absolut allting som har med mig och göra...
Är fel.

Jag är ful. Och en dålig människa. Varför kan jag inte vara mer så? Och lite mindre så?

En besvikelse för världen.

Men det är bara tillfälligt! Man kan ju alltid skratta bort det. Allting fixar sig senare. Jag har bara lite otur, thats all.

.... :c

Jag ska nog gå och lägga mig nu, skriva upp 10 saker jag gillar med mig själv, och minst 20 saker som jag gillar i allmänhet. Och så lägger jag upp det på bloggen imorgon.

Godnatt världen.Bild klar!

 

ritar åt en snubbe som heter Anders. Han är grym på att skriva, så han förtjänar bilder till sina gulliga historier.
Du måste lägga upp ditt verk på internet hallå! O:


En av mina nya pyjamisar.
Fett mysig. 60 spänn på H&M's rea!

Tisdag

 

Idag har jag:

 • varit duktig och gått till skolan. Kollade på en film på svenskan och alla babblade bort matten.
 • Handlat snabbmakaroner och bacon för jag har varit sugen på det sen nyår.
 • handlat balsam och schampoo.
 • kollat på Ghostbusters 2
 • och köpt nya pyjamisar. Kommer bilder sedan!
 • Just nu sitter jag och väntar på "Halv åtta hos mig".

PUSS VÄRLDEN

Ordet som jag hör överallt de senaste dagarna:Twinkies.

Livet leker inte.

You with the sad eyes

Don't be discouraged

Though I realise

It's hard to take courage

In a world full of people

You can lose sight of it all

And the darkness there inside you

Make you feel so small....
En stor fet uppdatering.

Vad jag kommer ihåg av mitt lov är nog:

 • Uppsala: Reste direkt till Henkan och spenderade en del hemma hos hans föräldrar. Henkan jobbade på posten och tjänade ihop lite matpengar. Julafton, var jätte mysig. Fina presenter och god mat. Finns bilder om du scrollar ner! Min bror kom för att fira nyår. Nyår var trevlig, var nog lite väl desperat efter kompisarnas röster. Så dum som man är så ringer man på nyår, i en trappuppgång. Men den, som sagt, var jätte trevlig endå. Sen var det väl mest chilla och ta det lugnt. Som det ska vara!
 • Lund: Jag tog 700 spänn ifrån julklappspengarna till en Lundresa, som var en bra start på året. Ångrar ingenting. Norrlänningen fick ta sin skåne-oskuld. Och jag kunde inte sluta le åt gröt-språket. Puss på er skåningar. Egentligen hände det inte så mycket mer att man chilla på stan och kollade på film. Men jag hann se Malmö och höra danska som jag inte har hört sen jag var tio. Det var värt, punkt slut.

Tyvärr har jag knappt tagit bilder när jag har flackat runt. Men jag lovar att det ska ändras nu när min bloggsemester är slut.

 

(sftrajan@flickr.com)

PUSS VÄRLDEN!

 


At This Moment

Jag, min pojkvän och min nya ursnygga tavla sitter och kollar på ghostbusters. Nu ska man uppdatera en hel del. Man kan säga att jag har haft en bloggsemester. Såaattehhh... Back on track och sånt.


RSS 2.0