Tänk dig...

En Strawberry Cheesecake med färska Jordgubbar och Maräng.Skulle gjort min dag lite bättre.


Undersökning om Blåskatarr!

Jag är en person med högsmärtgräns, men immunförsvar är dess värre inte lika hög. En sak som jag har fått två gånger för mycket nu är Blåskatarr. Det är inte direkt stort mellanrum på dom. Så jag bestämde mig att undersöka saken. Som jag alltid gör med sjukdommar. Jag finner intresse i agtt läsa information på tablettbrukar och liknande. Man lär sig nånting liksom.

Ett tips innan ni läser igenom detta. Om ni nu har fått eller rädd vad ni ska göra så ger jag ett tips att alltid vara nära en toalett, försök ha det så mysigt som helst. Film, filt, tranbärsjuice och kanske en ben and jerry, hähä! Sätt en såndär sandsäck som man värmer mellanbenen. Men om det börjar gå över så är det klart att ni ska fortsätta vardagen som vanligt. Då äre chill sörrö.


Vad är tecknen på urinvägsinfektion/blåskatarr?

 • Sveda eller smärtor då man kissar.
 • Täta behov av att kissa.
 • Eventuellt grumlig och illaluktande urin.
 • Eventuellt smärtor över blygdbenet.
 • Slöhet, irritabilitet, nedsatt aptit och kräkningar

De säger att det vanligaste orsakerna är för att man får bajspartiklar i urinvägen. MEN JAG HAR TAMME MIG INTE KLADDA BNER MIG MED BAJS D;!! ;_; Mamma säger att man kan få det när man är i blåst eller blir kall. Mja, det säger vissa hemsidor också. Här låter som en vettig sak:

Honeymoon-cystit

Även kallad "honeymoon disease" innebär urinvägsinfektion/blåskatarrsliknande symptom vid aktivt sexliv. Termen är något föråldrad och missvisande då "honeymoon disease" inte beror på sexlivet i sig utan på en ökad infektionskänslighet vid kontakt med bakterier från partner.

Men det är inte så najs att ha? D:

Många kanske oroar sig över att det är en könsjukdom. Kvinnor kan pusta ut. Kvinnor med gonorré/klamydia får ofta inga symptom av sveda och urinträngningar och infektionerna är därför svårare att ställa diagnos för och behandla. Så testa er kanske ni borde göra endå. SAFETY FIRST liksom.

Goda råd

 • Det är viktigt att dricka mycket, så att blåsan spolas igenom ordentligt. Upp till max två liter vatten per dag är bra.
 • Drick gärna citronvatten eller tranbärsjuice, det låga pH-värdet försurar och gör det svårare för bakterier att trivas. Även C-vitamin i brustablettform har samma effekt (här bör man dock inte överdosera, 1 tablett om dagen är lagom).
 • Att kissa efter samlag sköljer ut eventuella bakterier ur urinröret.
 • Ett litet knep är att sätta sig omvänt på toalettstolen, så att man tittar in i väggen. Denna ställning lämpar sig bättre än den vanliga sittställningen om man vill tömma blåsan totalt.
 • Att klä sig varmt i de nedre regionerna bidrar enligt många till att skydda mot blåskatarr.
 • Drick gärna upp till 2 liter vatten om dagen och tvätta underlivet 1 gång per dag. Gärna med ett medel som är gjord för underliv. Så som intimtvål och intimolja.
Dessa råd har gjort så jag har kunnat pusta ut och gett mig ett mål. Liksom. Så man vet vad som händer. Nu när det endå är så vanligt så tycker jag att fler folk borde veta om det. Jag har alltid trott att man skulle ge ett kissprov till doktorn och sen så går det över. Men det är mer än så. Jag önskar litegrann att det skulle kunna vara som mensvärk. Att man tar en alvedon och sen är det över. Men det är, som sagt, mer än så.

Men sen så hittade jag en artikel på Aftonbladet och jag reagerade åt:

Till skillnad från vad många tror har varken C-vitamin eller tranbärsjuice någon bevisad effekt mot sjukdomen. Vad som däremot kan öka risken för blåskatarr är ärftlighet, att använda pessar med spermiedödande medel och att ha sex i allmänhet.

www.aftonbladet.se/kropphalsa/article1356492.ab

Ska man tro på det? För det har hjälpt mig när jag hade det förut. Det kändes liksom bättre. Att ta hand om sig själv och känna att det tynar bort liksom. Jag har liksom nyligen klunkat i mig en stort glas med brustablett-vatten och nu håller jag på med tranbärsjuice. Och jag känner mig redan lite, lite bättre! Om det inte är en "tystnaden innan stormen". Min mamma brukar ha det lite då och då. Har jag för mig. Men vissa personer, när dom blir lite äldre, så kan dom få det lättare. Jag hoppas verkligen inte att det är ärftligt. D:

Hur man får tag på Information?
Det är inte lättare än att söka på google eller wikipedia. Våra bästa vänner liksom!

Hoppas ni vet mer om blåskatarr nu. PUSS VÄRLDEN!

Efteråt

Jag lyssnar på mozart, via Spotify, kliar mig i håret och ska nog kolla på film. Åker imorgon. Bleh.

Klassisk musik for the win.


Hitler - Alltid lika roligt att läsa om!

Jag mår nästan lite illa för att jag måste spara bilder på honom på datorn bara för att skriva om honom. Så mycket en människa har kunnat skapat. Ja, Hitler. Den som vi alla pratar så mycket om, när det väl gäller, som vi vet så lite om. Egentligen. En hel del bara antar ju. För att visa att man har ett engagemang, så har jag både läst på och sett filmer. Men nu kommer ett resultat om mina personliga åsikter.

Den unga Adolf ville bli konstnär. Ja, där ser man. Vi har någonting gemensamt. Men han kom inte in i konstnärsakademin. Inte coolt. Men ja, det gjorde ju han till en vanlig arbetare. Han fick kontakter, som en vanlig människa. Sen fick han ju ta värvning i tyska armén och ja, de såg honom som en bra ledare. Och det vet ni ju resultatet på.

När många snackar om Hitler så förklarar dom honom som en psykopat gubbe som hade en missbildad barndom med massa knäppa händelser och etc. Typ att han hade satt på sin syrra som var cp, för han var "typ" cp, och hans morsa var jude, och hur kan han hata sin mamma liks.  Han var faktiskt förälskad i sin systerdotter. Hon tog livet av sig. Hans mamma ansågs vara den enda han älskade och hade som närmast. Hon dog tyvärr i hans yngre dagar, tonåren har jag för mig. Och hans far hade dött tidigare än så. Han var ju inte en tröst direkt men tänka dig bli ensam, i tonåren, då man är som mest förvirrad och ja, hormoner 'n' stuff. Han må varit en förvirrad snubbe.

Det sägs att han var artig och nästan blyg. Men endå helt tvärtom. Många anser han idag kunnat vara antingen den grymmaste och sjukaste snubben i stan eller en go gubbe med stronga åsikter. Låt världen vara ifrån svart och vit. Han kanske var både och? Det är väl inte omöjligt?


Men ja, nu till kriget. Hitler gjorde ju inte allt liksom. Tänk på befolkningen. Det är ju deras hjärna som flyger iväg. Egentligen. Det var inte bara Hitlers fel. Tänk på befolkningen? Det var vi. Vi i befolkningen som följde med strömmen. Om vi hade skitit i hitlers åsikter? Vad hade hänt då? Mycket frågor, svaga svar.

But then again. No. Liksom. Innerst inne, måste jag erkänna. Ja, hata mig om ni vill. Men det är bara en åsikt. Tänk vad allt detta har gett framtiden? Vi har lärt oss. Det här är fel. Grupptryck, betyder bara trubbel. Och dess samhälle vi lever i, där man lär sig när det väl har hänt brutalt. Men som sagt. Om vi inte skulle haft alla dessa krig och brutala saker. Skulle vi inte vara där vi är idag. Och det börjar ju arta sig? Rayt?

Ibland undrar jag hur världen skulle vara om kvinnor hade makten.

Men. Nu är det ju så att det finns folk, fortfarande, som tror på de "stygga" åsikterna. Eller har Hitler som gud för han hade "några bra åsikter". Sure mcbacon MY ASS säger jag bara. Ta eran morsa som rollmodell istället. Hon har ansträngt sig mer att du ska må bra än vad Hitler har! Om hon också är nazze så får du väl skaffa dig en hobby. Bli konstnär. Rita hästar. Du gör mer nytta liksom. Sure, han kanske var en bra ledare och alla förtjänar att uttrycka åsikter.  Men ibland blir det bara över gränsen!

Var allt det här hans väg att visa konst?

Tänk om Hitler hade kommit in på konstnärsakademin. Då kanske vi inte skulle rikta oss så mycket på respekt lagar och sånt. Men endå. GAH jag mår inte bra av att skriva om sånt här. Blir både sur och nöjd. Liksom. Nöjd på nutidens folk, sur på dåtidens.

OLLBAJSKORV ni kommer inte läsa det här endåså. Kan vi inte bara ta varann i händerna och tänka på framtiden? Att bara behandla varandra som man själv vill bli behandlad istället för att olla på din stolthet. Liksom. Ingen gillar ocoola personer. Coola personer är smarta personer. Med VETT i skallen.

Puss på världen. Jag suger på att skriva om sånt här. Kukar ju bara ut.

hihi


Månen är närmare än vad du trorpuss på världen


puss på världenbarna händer
AHMENKOLLA:*
hihi


Mot Uppsala stad!
<3

gillart


Hennes hår <3

foto 2foto 1


PHOTOSHOOOT
(laddar upp fler senare!)

DAGENS


Tisdag


Mår dåligt över att jag mår skit. Varför sitter jag här? Jag hade ju så mycket att göra idag. Visst, jag har knappt sovit på flera dagar. Mina andningsvägar blir bara värre. Jag vaknar med yrsel och samma känsla som en skärande ångest. Och jag kan knappt gå. Eller ja, rättare sagt gå i trappor, springa, böja mig ner, sträcka på mig, sätta mig, resa mig upp eller nånting sånt. Träningsverk är ju VERKLIGEN win. Detsamma med astma..............

Mamsen ska på min brors flickväns skolavslutning. Hon ska sjunga och så. Hon hade köpt en skjorta ifrån indiska och hon skulle ge mig den efter denna skolavslutning. Jag fick testa den och den passade mig som en vante! Jag ska åka till uppsala samma dag, fast innan den där jäkla skolavslutningen. Mamsen ska till härnösand, och jag ska till Uppsala. Två olika håll! Jag vill så gärna ha den i uppsala. ): Och hon har varit så grinig på mig! Jag vet att det inte gäller mig men hon tar ju ut allt på mig. Som att jag skulle vara en oskyldig röstmeddelandemaskin, eller en boxningspåsegrej. Och när jag snacka med na. Så gick det ju inte bättre. Hon sa att hon skulle bättra sig. Hört det lite väl många gånger nu!

Hon har det säkert jobbigt, då och då. Men ibland blir det lite väl över gränsen. Hm. Äsch, jag klarar mig nog. Jag älskar min mamma och snart lämnar man ju boet. Så man får väl knipa och låta det hålla på. Jag kommer klart bita ifrån om det trackas på mig. Oh well. Nu lämnar jag detta ämne.

Jag vill ha sommar nu. Nu, nu, nu och ja, nu. Jag börjar få mina fräcknar såatteh. Man får ju abstinens. Har bara lust att springa ut barfota med en klänning och uppsatt hår. Osminkad med solglasögon. Ta en mjukglass och en festis ute. Åka med bilen med rutan wide open. Att resa med tåg och tunnelbana, att kliva ut ur ett tåg och möts av sol och en svag vind. Vara med kompisar. Att bara chilla. Jordgubbstårta. Bad och sand mellan tårna. Åh ): Ge mig det nu, tack <3

Men ja, inte långt kvar tills dess. Som tur är. Är väl bara ett par veckor kvar? Hoppas verkligen att sommaren fylls med upplevelser. Att man träffar nya och gamla människor. plz plz plz plz plz! :*

Nu ska jag kika på film och äta chokladbolls smet/deg? hehehe PUSS!Kitsch.se och BlueQ.com
vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha vill ha

Söndagen - Ångrar nada!

Halva dagen bestod av pistoler och den ena hälften bestod av en promenad med en magisk kvälls sol. Alla som var med och spelade var snälla och det kunde inte vara bättre? Tills paintballsnubbarna kom, såklart. Bilder är inga poserar bilder, jag knäppte dom när det var GAME ON. Hihi, dom var seriöst och peppra på och där stod jag med kamera liksom! Sen fick jag vara med och det var kul. Som tv-spel, fast roligare, och rik på motion. Jag tänkte skriva nånting långt här.

Men det finns bara detta och säga.

Jag vill inte att denna dag ska ta slut. Morgondagen kommer suga bäverballe. Tack för mig.

PUSS VÄRLDEN

Söndagens bilder - airsoft

Eurovision

Ja, nu var en av årets och en av Europas (enda?) gemensamma höjdpunkt slut. Den stora penisförlängar tävlingen är nu slut. I år var jag faktiskt ovanligt engagerad i det men endå inte. Jag brydde mig inte vem som vann, men de man hade favoriserat, önskade man innerst inne. Innerst, innerst inne skulle gå till en av topp tre. Nu var ju Aladdinhipporna min och Agnes favoriterna. Deras sång är för systerskap och ha en person vid sin sida. Och dansen Norpa. Jan Jan!Den låten var klart den som strävade emot årets "tema". I år kändes det som tuttar, glamour, och ballader. Dom klädde sig som nunnor på en indiskt begravning och sjöng en enkel, lätt textad, betydelsefull liten truddelut med en väldigt åtdragande refräng. Nästan som Bollywood. Utan alla skrikiga röster. Absolut vad jag söker i en vinnare. Inte bara korta kjolar, silikon tuttar och höga klackar med en låt som man kommer tröttna på efter den har varit på radion 400 ggr på radion på 3 dagar. Fast om Norges låt var söt så kommer den nog tillslut trampa på nerverna. Kan inte radion helt enkelt spela Anu och Shiga bara för min skull? Jag ska lugnt fråga om dom kan göra det. Skicka in ett litet brev, sms eller ringa in, be med min lilla röst och säga "nåda mig med Jan Jan!".

Tv-spels tönten som jag är så påminner mig dessa kvinnor mig, två spelkaraktärer ifrån spelet The legend of Zelda. Twinrova heter dessa häxor och de är ganska irriterande att slåss mot. Tur att Anu och shiga inte är irriterande iallafall! Det är nog mest ytstyrseln och halloween-liknande kläder som gör att dom skapar ett band, en kontakt. Båda är systrar också och ja, snarlika varandra. Men. Anu och Shiga. Dom är helt enkelt två starka kvinnor med en svängande låt som har gjort mig förälskad.Nu ska jag stanna upp ett tag nu, kanske lyssna på denna låt några tusen gånger till innan jag ska sova.
Ska också upp tidigt. Ska vara fotograf på ett softairgun-träff. Trevligt kommer det bli!

PUSS VÄRLDEN!

FAVORITEN!


ROBIN APPROVALIgår så lagade jag mat, och ja, det blev lite över och det gjorde jag matlåda av. Idag kom min bror hit och jag lät honom smaka. Bara för att bevisa och för att visa er varför jag knäpper kort på min mat. Detta är tagning två, micken var inte på ):
Men han sa samma sak liks. JAg undrar varför han kollar på mig hela tiden? ._.

NAJS MUSCLE!danke bleunt

Fredag

Jag älskar kossor, dom är så söööta! Och dom ser SÅÅÅåå dumma ut! Men liksom. Utan dom så känns det inte som att man är ute på landet. Annars känns det bara som att man är ensam mitt i skogen liksom. Valentina räddar min vardag iallafall. Papsen jobbar utomlands och mamsen jobbar sena dagar. Det är inte så stor fara. Jag får ta på mig ansvar och det gillar jag. Ha kontroll över mig själv, ta hand om mig själv. Känns naaajsigt! Jag känner mig mycket friskare nu också. Nu när man endå är mycket ute i friska luften, går ca 6 km varje dag liksom, och jag får handla själv på världens minsta Ica, två, tre hyllor och tre fryshyllor. Och en liten hörna med frukt.
hennes grimma är förstor, satt ni vet. hihi

Uhm, Simon nämnde en sak på bilden. Som jag tyckte var lite lustigt. En snubbe ifrån Musik Estet, som är ganska jätte stor. Han sa "Det är så härligt med honom för han bryr sig inte att han är tjock! Liksom han kan säga "jag är tjock deal with it" och inte bry sig. Liksom han skämtar till och med om sig själv och man kan liksom skämta om honom och han  tycker det är roligt. Typ som.. säga att han är tjock som en kossa". Jag förstår inte. Hur dumt är inte det där? Hur man gömmer känslor är skratt! Jag tror inte att snubben skämtar om sig själv innan han somnar. Det är inget fel med att vara stor. Men jag tror inte att han är den lyckligaste personen i världen. För hans kropps språk säger det inte direkt. Menne, hoppas han mår bra endå. Det hoppas jag verkligen. Vem vill höra att man är tjock som en kossa liksom. Vilken komplimang.


matlagning: Spagetti, Broccoli och ostsås med färsk lök och champinjoner. Grillad kyckling och en najsig, enkel sallad.
PUSS VÄRLDEN! :*

MYS TORSDAG!
Idag så var det bild dårå, så jäkla najs. Matten var väl också najs, gick på medians matte så jag fick sluta tidigt för en fika med mamsen och brorsan. Det var super najs. Satt i solen och allt. Sen så gick vi och checka skor med och åt mamsen. Jag tror hon har hittat ett par och ja, jag hoppas hon köper dom! Hon behöver dom veeeeeeeeeerkligen. Menne, efter en stunds virrande så gick jag och köpte en väska jag suktat efter. Fick slita lite halvt för att få köpa den. Men nu är den min! Hehehehhehe

Menne sen när man kom hem så drog man till stallet i eftermiddagssolen och gick ut och gick med Valentina, kalven min. Hon är så underbart söt! Och stor börjar hon bli. Snart är hon en stor kossa som klarar sig själv. Känner mig som en stolt morsa hihi :* När jag släppte in henne i hennes box igen och sa hejdå, vände ryggen och gick 5 meter så råma hon till mig. Liksom. SÅ SÖTT :* jag blev så go i kroppen. Ville springa tillbaka och ge henne en stor kram :*

Menne, just nu sitter jag inne i värmen, blåste fedt mkt idag, och har nyligen duschat, eurovision är igång. Hoppas Norge eller sverige vinner. Finns nå aladdinhorer som verkar najs med. Men annars är jag rätt besviken. Blehuh liksom. Menne ja. Det blir nog bra med det hoppas ja'

Imorgon så slutar man tolv dårå. Har bild IGEN, sen engelska. Slutar tidigt. Mhm! Ska vara med mamsen efter skolan och köpa skor, som sagt. Sen får man väl se. Antingen så är jag med en kompis eller så lånar jag pengar av någon och åker hem och går ut med valentina och gör läxor. Vad sägs?

Shit vad jag är sugen på äppelkaka nu va. Oh, well.


Puss på världen....!

Agnes vs Yumehttp://talagnes.blogg.se/

smartaste människan med kontroll och gör så att snubbarna äter ur hennes hand, haha.
Ne, men inte direkt. Men du skulle tamme mig kunna göra det! :-D Vad säg gävle nästa helg?
PUSSS

Mattdag

Idag är det matte på morgonen, mattenationella och KANSKE matteprov på omskrivningen. Och jag har faktiskt inte pluggat ett skit matte på hela året för jag inte har fått den hjälp jag behöver. Bajs?

Det går nog bra endå. .....  ;_;

PHOTOSHOOOT hihi

Jag tror jag såg skogsturken eller nått ):

The beginning of a LINGON


Det var länge sen sist.

Ånga i hjärnan och kvävande känsla i halsen. Att inte säga emot och svälja orden som du just fick. Sånt har jag bemött mycket. Och det är nästan lika jobbigt varje gång. Ja, att få påträngande ord kastad mot sig alltså. Jag tar väl inte lika illa upp längre. Det kommer liksom in i ett öra, surrar i hjärnan, och sen bara flyger ut. Men surret skapade ett graffiti i min hjärna. Liksom. Svårt att fullkomligt tabort. Man måste liksom måla bort det. Målarfärg har jag inte äns råd med till mina tavlor.Det var länge sen jag skrev sist. Jag har fått komplimanger för mitt skrivande och tänkte... Jag behöver det här. Att skriva av mig. Jag fortsätter att skryta om det där provet där jag skrev nio sidors svar, när man skulle uttrycka sina åsikter. Och det kommer jag fortsätta göra till graven. Men det jag skriver om nu, kanske lite personligt. Nån i klassen kommer till exempel läsa det här. Och här sitter jag och pratar om sanningen. Inte många som tål sanningen.

Min klass, som jag har börjat sett det som. Vi är inte så snälla mot varandra. Inte så att vi lägger märke till det. Eller snarare VILL göra det. Det är som att vi vill vara snälla men endå måste man lägga dit ett nertryckande ord. Vi alla är underbara, sociala, härliga, egoistiska, schyssta, osäkra, uppmärksamhetssökande, idioter som inte vet mycket bättre. Dagens ungdom liksom.

Det finns en hel del schyssta personer i min klass. Det må jag säga. Ingen är perfekt eller så. Men alla i klassen pratar om varandra, gott och ont.

Ett tag nu har vi hållt på att osynligt mobba varandras kroppsdelar. Att Stina och Johanna har stora tuttar och jag har en stor rumpa. Och Amanda med sina små bröst som JAG personligt tycker är perfekta för henne. Dom är gjorda för varandra. Men jag tycker att Johanna och Stina kan vara lite elaka. Jag själv har ju, i försvarställning, sagt att jag har iallafall tuttar som inte kommer hänga till knäna i 25 års åldern. Kanske elakt. Men vem vill höra att man har småa hängtuttar, när man har fasta frallor och en röv som buttar hyllor som ett spel domino, när man har en helt vanlig päronkropp. Och dom har liksom samma storlek som mig på byxor. Så jag har inte så JÄVLA stor rumpa som dom säger ): Men jag kan säga att den ser större ut för att jag har skavanker. Lite extra fett på fel ställe helt enkelt. Dom har inte sett mig i underkläder. Bara tjocka kläder. Så egentligen borde jag inte ta det så seriöst. Men endå. Någon måste man ju ta ut sånt på.

Men om dom inte gillar att man säger att dom är stora så är det deras uppgift att säga det. Och dom borde inte trycka ner andra med att visa dom stolt och sen bli sur. Ni är väl helt enkelt osäkra.

Jag vet att vi snackar väldigt oseriöst i rösten när vi kommer in i ämnet. Men man tar ju det seriöst. Fast om vi skrattar nervöst bort det. Men jag har bestämt mig att sluta snacka om det och kommer nog gå därifrån om dom börjar. Jag må har stor rumpa. Men jag spelar faktiskt inte domino med hyllor. Jag har skämst över min kropp sen jag var åtta år och är fortfarande inte stolt över den. Jag vill fortfarande inte duscha i samma dusch som dom andra i gympan. Det sitter liksom i djupet.

Jag kommer nog fortsätta vara mig själv och behandla i min klass som jag själv vill bli behandlad. Jag har gått med hälar och inser inte att det är rätt jobbigt.

Nu, om ni läser detta så får ni antingen prata med mig eller låta det vara. För jag menar inte inget illa. Jag tycker bara att det har gått överstyr och det börjar bara påverka fel. Kalla mig töntig men jag tar detta på det mognaste sättet jag kan. För om det är nånting jag verkligen inte gillar är när folk skämtar om de yttre. Jag har bara varit lite blind och osäker. Säkert inte bara på min sida. Eller nått.

Så. Nu har jag skrivit det jag vill få sagt. Kommer nog skriva mer senare. Men det får ni ju läsa sen.

)-:ÅÅÅÅÅåååååååååååååååh, byt plats med mig, människa.

Utmanad!

1. Vad heter du? Sarah 
2. Ett ord på fyra bokstäver: Skor
3. Flicknamn:  Stefanie
4. Pojknamn:  Sune
5. Yrke: Sotare
6. Färg: Svart
7. Klädesplagg: Sjalar
8. Mat: Spaghetti
9. Sak i badrummet: Spegel
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Skjutsen?
12. Något man skriker: Seriously?
13. Film: Sune sommar
14. Något man dricker: Saft
15. Band: Saferide
16. Djur: Svala
17. Gatunamn: Skomakargatan
18. Bil: SAAB
19. Låt: Speakers block
20. Aktivitet med fler än en deltagare: Sport hihi
_______________________________________________________


Nu utmanar jag Henrik, Amanda, Jaite, Joe och Sebbe. Inte för att ni kommer göra det menne... ja.

Regler:
- Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dem.
- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord.
- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar.

Lycka till!

Min intervju :-D

http://plaskis.se/wp/2009/03/23/sarah-fangar-fantasin-pa-pappret/

Läs gärna!
Skriven av den sköne Agnes, http://talagnes.blogg.se/ , som välkomnar en med ett leende värd guld. Skön människa. Hoppas att vi drar på den där NYC resan snart! Skulle vara det bästa liks. Bra skrivet, smartie! *: PUSS VÄRLDEN


Lördag
Det är en morot.


RSS 2.0