Ordet som jag hör överallt de senaste dagarna:


Yakiniku.

Varför har alla blivit så kåta på det? Och varför snacka så mycket om det? Jag blir ju hungrig!

JULAFTON



För att jag är rätt busig när jag har tråkigt. Men nu kommer de riktigt juliga bilderna och inte bara massa fuffens!
Enjoy.


(För henkan är töntig och ska tvinga en att posera framför kameran. Ett stort "naw" här, okej?)


Snipp snapp snut, så var julafton slut!


23:e December

nått sånt.


Facebook♥

 

(Förlåt om ni inte ser)


Ha en ful jul på er alla! :*


Facebook♥


Önskelista!

 

  • Armband: Lindex
  • Väskor: Topshop
  • Converse: Random
  • Överkast: Indiska
  • R2D2: Egentligen önskar jag mig ett par star wars-hörlurar men jag kom inte in till Teknikmagasinets hemsida. Men R2D2 funkar också!

Uppsala hittills

(bild ifrån 2007)


Okej, nu har man varit här en helg. Har mest väntat på henkan och varit med hans familj. Igår så firade vi 10 månader med Pitchers, fika på Café Linné och ett varmt bubbelbad. Sen var det väl bara chill.

Det har hänt. Idag är det grymt fint väder så jag blir sugen att dra ut på äventyr. Får se vad som händer. Har planer för julgodis också. We'll see.

PUSS VÄRLDEN!

 


Osminkad och nyvaken

Bara för att jag ser konstig ut, tjosvejsan ):


Wanted eyes and a dry nose from the cold...










Torsdag

Jag har ju gått och blivit sjuk så jag var hemma och tog hand om mig. Sen ville jag pigga upp mig, så jag gick och köpte ett medel till mitt hår och bakelser.





om nom

http://www.smirkabout.com/

Sanna panna har tänkt att pimpa sin dator, och nyfiken som jag är kollade jag och hittade världens finaste gull-monster ;_; Jag skulle lugnt skaffat denna men tyvärr har man inte pengar för sånt här. Får ta fram geniet och hitta på någonting själv!

Att jag desginar en egen och beställer klistermärken. Hm, inte en dum idé! När jag åker tåg mot Uppsala ikväll ska jag nog sitta och tänka på det lite önsketänkande.

Det är Aya Kakeda som har gjort dessa bilder och hon finns att hitta på http://www.smirkabout.com/

 

 

 


Topshop

 

 

HEJ HEJ JAG VILL HAAAAAAAaaaa
ÅH ):

 

 


Nattens nom nom: Joshua Radin

Hans stil OCH musik är ren kärlek!


Glöm inte 60-talet





Jag fick en liten 60-tals rus när jag inte kunde sova.

Vad tycks?



frisyrer!

Om man har det VÄLDIGT tråkigt, så lek med håret. Det har jag gjort. Detta är resultatet:




kort-kort, mittbena, kort och lite rockabilly!

Onsdag

 

Knytkalas, konstutställning, bibliotek, hemma och sugen på att måla en ny tavla. Idag så visslade en snubbe åt mig när jag gick igenom en grupp med killar, dom stod helt enkelt ivägen för dörrarna. Och sen hör man att en av killarna vissla och jag ser att han i ögonvrån, sträcker på sig samtidigt han går lite halvt baklänges. Som i film! Jag reagerade inte så mycket, var redan försenad till klassens knytkalas. Men ja, om snubben var seriös så får jag tacka.

 

Nu vill jag bara spela Bo Kapser i högvolym och måla sockarna av mig. Men jag har ingen duk. Och har bara gamla akvarell färger. Får önska mig lite målarsaker i julklapp.

Ne, nu ska jag laga mat och sånt. Hungrig efter en rrrrriktig middag!

 


A good night sleep






Hej mitt vinterland!




Lite posering med min ankmun. Tjohej

Lilla Julafton & Min bror



För att jag inte kommer vara hemma på julafton, så blev det en liten julafton idag. Mamma och jag delade på julklappen till Robban bobban! God jul på dig brorsan!

På Tal Om Min Bror...

Min bror är en av de bästa och vi har varit varandra nära sen jag föddes. Mamma säger alltid "Ni är som tvillingar, och det har ni varit sedan ni var små". Och det kan jag nog hålla med om. För med Robbis-Bobbis så kan man göra vad som helst! Han tycker inte illa om NÅGON och att dömma folk ligger inte i hans karta. Förrutom de som är dumma såklart. Men knappt det.

Om det är någon man ska vara polers med är det nog Robin, han har ett oskyldigt och snällt rådjurshjärta, och en hjärna av yoda. Lite väl konstig humor, men vem har inte det? (Mjau)

Jag skulle vilja ge min bror alla stjärnor om jag kunde. Men då skulle han bara skriva mitt namn på månen och vara mycket snällare. Som vanligt.

Tack för att du finns min ENVISE storebror!

Pyssel - halsband

Tyvärr hittar jag ingen före bild. Men detta var verkligen sten till diamant. Den var smutsig, den var rostig, den var läckig och mycket, mycket gammal. Jag hittade denna skönhet på ett loppis, och jag fick den gratis. Gick till skolans slöjd och TADA! Vacker va? :D




Godmorgon världen


Fyyyyyyy vad mycket snö! Jag ljuger inte om jag säger att det är 2 dm! BRRRRR~ Jag kommer frysa ihjäl! :D Men det är stört mysigt. Längtar redan efter att komma hem från skolan, så jag kan ligga och mysa och KOLLA på snön :D Bilder kommer senare! Nu drar jag till skolan. (usch)

 


Det var kallt idag, måndag.




Kokostoppar med choklad och fillissar!



Om ni vill ha recept, fråga!

Måndag & Hjältegalan

Kollade nyss klart på Hjältegalan. Jag missade förra årets, så ikväll fick jag vara aktiv. Jag blir alltid så rörd när jag ser folk som är värda mer än guld. Hoppades ni kollade också. Det är synd att de inte berättade lite fler hjältar. Att de som inte hade fått ett pris, fick bli nämnda. Och att TV4 ska ha så jäkla mycket reklam.

Jag skickade iallafall in ett leende och en tumme:

 

Idag så har man ju varit på skolan, missade engelskan (som vanligt) på grund av försovning. Men denna gång var jag sjukligt trött. Justeeehhh, jag är förkyld. Mennehh, dagen har varit lyckad. Jag har gjort ett smycke av en gammal byråhandtag. På grund av kamerabrist, för den är i Uppsala, och att den andra har inga batterier. OCH att jag inte hittar USB-sladd. Så kommer dom senare.

Det snöar bajsmycket här. Stört mysigt. Ska nog gå och lägga mig, kolla på Kobra (genom svt>play) och mysa. Kanske tänka fula tankar som vanligt och sen säga det till klasskamraterna imorgon (Har ni tänkt på...??). Jag skulle bli en asbra komiker.

Nu får ni ha det så gulligt.

 

PUSS VÄRLDEN

 


We The Robots


Lilla svarta


Katy Perry - Waking Up In Vegas





http://www.youtube.com/watch?v=t7YFAP4myMw

Etsy.com/shop

Jag är KÄR


Inspiration: Moa a.k.a. Polyester@BDB

Det här är Moa:




Det här är jag:
Först var man grå och tråkig.




Sen blev man lite inspirerad och ville vara lite mer "Moa". Moa är cool och inte jag, så jag ville vara henne en kvart.


För att päls är coolt, så tar jag med det enda jag äger som är äkta päls. Steven ♥


TJARRÅ



Ute på vift

Nu ska man till posten med en ny mysig kappa. Tjarrå


Klubbad säl.


Henrik åkte till Uppsala idag. Så nu är jag väldigt ensam. Och jag mår bajs. Känner mig som en klubbad säl. De orden är orden som representerar min dag. Jag funderar på att skicka brev, baka och träna på ett prov som jag har imorgon. Det tycker jag låter riktigt bra, faktiskt. Först ska jag samla energi med att chilla.

PUSS VÄRLDEN

Gamla bilder♥

Jag lägger upp lite bilder ifrån mammas tid. Jag älskar att kolla på gamla bilder! Man får en syn på den tiden man inte fanns och man kan alltid tänka sig vara på samma plats och tid fotot togs. Stört mysigt!



Snubben i den ljusblåa tröjan är min döde morbror. Han var ju en cooling, lol.

Detta är mina morföräldrar. Dom skilde sig när mamsen var ungefär 24 år, eller nått. Så detta kort säger en hel del. De säger också att jag var lik min morfar och min morbror. Mja, kanske det, kanske.

Morgon stund har guld i mun, eller nått.



Såhär ser man ut när man drar till skolan.

Jul i vår lilla lägenhet ♥ (Star Wars-Pepparkakor)

Ja, imorse hade man skit bråttom till bussen och insåg en sak när man kom hem....


Och efter man hade handlat så påbörjade man med Star Wars-Pepparkakor:




Synd att pepparkakorna blev äckliga (Henkan tyckte iallafall om dom), men ja, jag vill inte äta upp dom iallafall. De är mina nya bäbisar. Kan man inte spara dom förevigt? ;_; Iallafall gull R2D2! Jag gjorde lite fler pepparkakor också, såsom batmans logga, rosetter, pacman och neskontroller. Men dom failade. ): Jag kan sitta här och njuta med blicken och smutta på mitt glögg. BLOSSA♥

Och på tal om ingenting så köpte jag min första Julstjärna! Mamsen köpte aldrig sådana här, men nu bor man ju i egen lägenhet, såattehhh.


Klockan är sex och jag är redan trött. Jag ska nog gå och lägga mig efter jag har duschat. Hoppas ni har det lika roligt som mig med att baka pepparkakor.

PUSS VÄRLDEN

Babyseal

Här är Jag som Baby! Jag har på mig mammas gamla dopklänning, och som likt alla andra barn på 90-talet så togs det dyra bilder på sin söta bäbis ONCE. Enjoy.




Jag kallades för Michelingubben när jag var en babyseal.
bäbishull <3

Adventstävlingar hos Sugartime

Jag gick in till Sugartimes blogg, som jag gör dagligen och såg denna krage. Tänk om man var en lycklig människa och ha den liksom. Sugartime har den bästa bloggen, och såklart, så smart som hon är,

Så kommer hon på en Adventstävling.
Gå in på hennes blogg du med och tävla

http://sugartime.blogg.se/

 

(Kragen skulle SÅ passa mina nya skor!)


Duschdraperi

Dom här skulle inte sitta fel!



länkar hittar du här:

http://designismine.blogspot.com/





Sovdags :D




Nu ska man göra klart i mina garderober. Sen blir det sovdags.

PUSS VÄRLDEN

Lördag

Våra inköp:

En korg
En Kavaj
En Klänning
Ett par skor


Allt för en hundring!

Jag hittade en GUR-SNYGG kavaj till Henkan. Han är najsigt snygg i den!





Jag ÄLSKAR mina nya skor! Har alltid letat efter sådana. Nu är jag en glad människa. Tänk mot våren när jag kan börja använda dom♥

Brukar du köpa kläder begagnat/i second hands?


Väntan

min näsa ser konstig ut, men who cares?


Mamsen kommer ringa mig när som helst. Vi ska åka och hitta på någonting. Jag ska väl på Dakapo eller nått. Leta efter något riktigt fint. För December månad får bli min EGO-MONTH. Jag har handlat upp alla mina månadspengar på mig. För jag orkar inte med att gå i gamla kläder som man inte går i. Jag har massor av sånt. Men nu har jag rensat och köpt in. Idag är det sista dagen jag spenderar någon krona på kläder. Iallafall på ett tag, haha! Jag har inte laddat upp vad jag har köpt menne, jao. Ni får väl se när det väl kommer upp på bloggen. Nu ska jag sitta här, dricka min fruktsoppa, och vänta.

Tack för att spotify finns!

Dagens inspiration ~ http://www.style-arena.jp/en/


MENO ~~~~ http://korekarameno.hp.infoseek.co.jp/

Ibland önskar jag att jag var snuskigt rik och på semester i Japan. Men drömma kan man ju alltid göra...
私がお金持ちになりたい!






Denna affär ligger i Harajuku och är världens bästa seriöst.
Åhh, jag vill ha allt i affären ;_;

Pff, sovdags

 

Godnatt på er :*


Kvällsbus med fötter





Städade garderoben

Jag hittade massor med spännande saker.







Fredags pyssel No2

Före


Efter




Super enkelt att göra: Fråga gärna!

Fredags pyssel No1

Före

 

Efter

 

 

UBER KJUT


http://www.katyadegrunwald.com/


Fredagmorgon...

Idag ska jag prata inför klassen på engelska och träna in ett prov (med 22 långa frågor med grekiska ord och helvette vet jag), och jag vill bara att dagen ska försvinna. Kan jag inte spola fram några timmar? Där jag är påväg hem efter jag har köpt nytt puder? Va? Kan jag inte det? Åhhh..... ;_;

 

Wish me luck.


I'm digging in the dirt. I'm so deep into this shit I can taste the earth.

En snubb-tröja ifrån H&M, 299:-. Värt.



Don't Bring Flowers After I'm Dead - Erik Hassle

 

Nu har jag börjat svara på era kommentarer på din blogg!
(Måste sluta vara så lat och visa min uppskattning hallå)


BATMAN MASK

Gjorde den på teatern, vi ska ha någon slags pjäs och man fick göra pretty much vad man ville.... Jag gjorde BATMAN! Jag är rrrriktigt nöjd!

Steg 1


Steg 2


Steg 3


Steg 4: Klar!



Torsdags morgon


Försovit mig, Henrik kollar på svampbob. Måste skynda mig till bussen. Denna dagen börjar ju bra......

Pyssel ♥ ♥ ♥


"Råkade" lägga ett bud på ett jätte fult 70-tals tyg. Men, så kreativ som jag är, så kan vad som helst hända med detta tyg. Jag tänkte lägga dit rosetter. Men det ska jag keepa i min mind. PUSS PÅ ER

En glömd morgon



Jag har glömt att jag har knäppt såhär mysiga bilder. Vet inte vilken morgon, men tror att det var Tisdagmorgon. Det var jätte mysigt då iallafall. Frost och nästan vitt ute. Jätte fin morgon! Men det enda som saknas är just snö. Och det är jag nog inte ensam om.

Bara jag som längtar till snön?

Jag har köpt världens finaste klänning! 私は本当にいいドレスを着ている




Detta är min Jul-klänning. Bara för att den är GORGEOUS och FABULOUS samtidigt, så kommer jag använda den lite mer. :D Fick den av Henrik och den var dyr! Usch, vad dyr den var. ): 499:- Verkar som Indiska har lagt på sig några hundralappar....

クリスマスのドレス

RSS 2.0