muddinowithwingsIbland vill jag fly till en annan tid.
Men ibland är det helt enkelt för tungt.

What is Happiness?

We all have times when we don't smile. But after rain comes sunshine, right? After you have felt blue: Maybe  a change have been done in your life, maybe got that you wanted to have, you maybe have changed your hair, or maybe got a thought that changed the way you think. When that feeling of joy comes. Or the feeling that you have in that moment. Thats happiness. You realize all the details of youre life, it gives you insperation, it makes you feel good. When you know that everything is gonna be alright and you will survive, no mather what. When you can smile by yourself, when youre taking a walk. And think ”I feel happy, and i love how things are right now”. Then youre on the right way.

Of course so .... Do we, folks, take short cuts. We hide behind beauty-stuff, big and expencive stuff, some of us eat to feel good, some of us dont eat and we hide behind material things to show how happy we are. But do a super duper new car say hello, and give you a hug when you need it? Do your new expensive, and unnecessery, shoes say ”its gonna be alright” when you feel down? I dont think so. Your eyes says to the world when youre happy. Dont get me wrong about the material-talk. Some poeple gets happy with it, but i dont think they get human support of these things. Like i said: No material thing can give you a hug when you need one. Except robots. But theyre cold and have no heart beats. And we havent come so far in the ”future” yet.

But i think its all different for us. Some poeple dont realize happiness because the unconscious.

Some poeple dont want to be happy, because you dont get poeples attention and support when youre happy. So you stay sad. Bad choice. Poeple will feel better supporting you if you give them a smile. I love to smile, and its helping me alot. I'm a very optimistic human so, i almost cant stop. Well.. Its different for all of us and i think that it is yourself that judge when you have the happiness, and when you feel the happiest.

So its all up to you. And everything becomes to that you make it to.

Thats all i have to say. 

jag bryr mig inte om det är fel stavat. Kommer på det snart själv.


01:20 30/1

Jag är lite nervös. Tänk om jag suger på engelska. Tänk om hon vill spy på mina papper, salta dom, äta upp dom, bajsa ut dom och bränna upp allt. Jag skriver om glädje, vad är happiness? Mina ögon svajar och blir tyngre och tyngre. Jag vill ha en start här, tack. Det finns alltid en morgon, och morgonen är nu. Hur ska denna dag sluta? Som alla andra? Nej, för idag kommer Kennet. Det kommer bli mycket trevligt! Tack för att ni kollade litegrann!

Tack.

muddinowithwings


give me give me give me:-*

random

random


sista bilderna16:16


Jag bestämde mig för att ladda upp de sista bilderna på min vackra sommar kimono/yukata.
Den är såld nu och bor i Iggesund. poss poss :*

tihi 21:30

kennet:
rapar är roliga
jag:
Jaaaa...
kennet:
i like to rape
jag:
haha, va?

skiss skiss


21:02 Musikaler, insperation och skoluppgifter

Jag vet inte om det är ett problem, eller om det är ganska logiskt. Jag får insperation när jag lyssnar på lite ledsnare låtar. Jag kan skriva om leenden när ngon sjunger om döden. Eller nått. Men är det så att man tänker på det goda när man får en ledsen omgivning? Eller är det min äckligt posetiva och optimistiska sida som faller in? Jag har en uppgift i skolan, på engelskan. Jag ska sriva om "What is happiness?". Jag vet inte hur jag skulle beskriva just denna känsla. Hade ingen beskrivning på vad jag tänkte. Tills jag lyssnade på två låtar:

Destiny's Child - Emotions


Chicago - Cell Block Tango
Och jag saknar musikaler, ska nog ladda ner massa musikaler mot lördagskvällen efter Kennet har varit hos mig så jag kan trösta mig med det. Possposs kennet! :*

Jag får brutalt stora insperationer av musikaler också. Jag vill, vill, vill kolla, kolla, kolla! 

14:46

Idag gick jag till skolan med självkänsla. Jag kände mig bra igen. Kändes bra. Jag fick träffa en nia på svenskan som hette Frida. Jag satte mig bredvid henne för att hon satt med dom jag brukar vara med i min klass. Och jag presenterade mig oartigt på ett artigt sätt. Jag brukar glömma den oskrivna regeln som vi har i sverige. Inte för att vi tänker på det men vi har en oskriven regel. Att vi har respekt för den andra personen. Det är därför att vi inte hejar till någon vi inte känner, men som vi kanske endå går förbi varje dag. I vissa fall så kan man ju säga hej, men vi har fortfarande den där respekten.

 Men denna frida som jag presenterade mig för såg ut som att ta det bra. Som att det var skönt att jag kom och satte mig och började prata som att jag hade sett henne varje dag. Hon verkade väldigt jordnära och gullig. Kennet! Du har en konkuranss! Eelleeeerrrr.... Men ne, nu ska jag till mr polis, potatis gris! Det blir nog rätt spännande. Bye <3

     


11:13jag gillar att ha mössan som en sjöman. Jag vill bli en sjöman när jag blir stor.

Kransskägg, here i come! :*K <3

11:06 27/1

Dom senaste dagarna har jag varit en stor känsloboll. Mina andetag har varit en dimma tungare än bomull. Ögonen vätskar syra och allt har varit utmattande. Kännt mig som en stor förvirring och ja, bara less. Men det bättrar sig. Idag skippade jag två lektioner för att soooooova! Imorgon har jag iofs ledigt ifrån skolan. Men då ska jag städa och fixa för att Kennet kommer över en natt :* Och mina föräldrar börjar smälta in Japan-resan. Så det menas att dom kan stödja resan! WOHOU! :*
En sak förstår jag inte. Jag ska betala först 3500 kr för resan själv, och dom ska ge mig 6000 för att överleva. Sen så ska jag betala av 3500 kr till efteråt. Min far kan skaffa 100 000 kr bara sådär, och han ger mig ynkla 6000 ): Jag uppskattar det men tänk om det händer nått liksom? D:   Nu ber jag inte efter 100 000kr men lite mer skulle dom kunna ge mig! 8 lakan iallafall.... eller nått.

Men ja, snart ska jag göra frukost och dra till ett par andra lektioner.

Idag ska jag fixa pass också. Dra till stan med min mor i vinterland. Bye!

11:43 25/1

Det första jag fick höra när man öppnade ögonen var min bakfulle bror säga:

Emil
- Jag vill pissa!!
Jag - Gå och pissa dåååå....
Emil - JAG KAN INTE! JAG HAR MORGONSTÅND SOM VÄÄääääääääääääGRAR GE SIG!

....gulligt...

Optimism

Rockabilly Joe säger:
Sluta aldrig vara positiv och glad.
Rockabilly Joe säger:
Så slutar aldrig jag heller!
Rockabilly Joe säger:
Deal?
http://yume säger:
Deal!
Rockabilly Joe säger:
Jag lär inte sluta ändå. :-P 
http://yume säger:
inte jag heller  :-D

Självporträtt 003


Självporträtt 002


Foton 001

24/1

24/1


Alla har åkt härifrån. Det är rätt skönt. Att vara ensam ett par timmar är inte dumt, må jag säga. Jag har en liten, kort period just nu. Är bara less och så. Har väl haft för mycket att göra nu för tiden. Men det går nog över. Ny dag imorgon liksom.

Jag har fått ett erbjudande att åka till Japan, är as lycklig för det! Det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse! Trevliga folk som jag ska åka med och till. Men de två som jag ska vara med är ett par, och dom kommer inte träffats på ett tag pga att hon pluggar där. Så jag tänkte ta med mig någon som jag kunde vara med när dom vill vara ensamma. Så är det ju med par och så. Men pojkvännen ville hellre åka ensam då än med 3 stycken. Det känns rätt tungt. För jag vill inte vara pain och svika den som är så jäkla schysst emot mig. I och för sig ska jag betala tillbaka biljetten efteråt så jag borde göra vad jag vill. Men endå. Visst, jag kommer ju spendera tid med dom, men om han vill hellre resa ensam så får han ju det. Om det är det han vill.

Jag ska iallafall snacka med honom ikväll. Det är ju inte direkt riktigt säkert att denna 3e person följer med.

Min mor blir också ett vrak när jag nämner "Japan". Hon har fått idén att jag ska bo ute på landet med henne i någon månad tills hon hittar något bättre. Så hon ska förmodligen ge upp denna lägenhet. Så jag ska förmodligen flytta inom 3-4 månader. Prrrrreeeecis vad jag behöver. Elllerrrrr....
Egentligen bryr jag mig inte. Förändringar är en del av livet, och jag får förmodligen inte bestämma, för att jag inte är 18.

Men en sak är säkert. Hon stoppar mig inte för att åka till Japan. Inte engång till.

En sak till innan jag lägger in lite onödiga saker i bloggen.
Jag mår bra, för att jag har tre personer i mitt liv som kan stötta mig. Först och främst: Min bror som har aldrig varit där för mig, men vi har fått connection i dess äldre dagar och nu är det den enda mänskliga stöttningen jag har här hemma. Min mor klagar på att ingen säger att hon är duktig. Hon säger aldrig att jag är duktig. Kallade mig dum för att jag var för frustrerad för att leta efter ett gammalt pass. Alla vet att man inte hittar något när man är frustrerad. Och hon klagar på min skolgång. Inget fel med den. Allt går prima och i sin takt. Men peppen försvinner om hon säger att jag aldrig är i skolan. När jag är alltid i skolan. Hon har ingen koll helt enkelt. Hon är min mor, hon ska ha den kollen. Ibland iallafall. Min far höjerrösten för att jag inte vet vart tv-kontrollen är. Det är ju inte direkt en stöttning. Och min andra bror, är för kär för att bry sig, helt enkelt.

Edvin.
Klokaste människan fast i Alingsås. Han har alltid varit där för mig och jag finns alltid där för honom. Med honom kan jag prata om vad som helst och få det överstökat. Kanske inte så erfaren, men han kan se det i flera syner och acceptera det mesta. Om ingen annan är där för mig, ingen att prata med, och är allmänt less. Så vet jag att du kan göra så att jag ler och mår bra igen. Du är verkligen en insperation och min bästa vän.

Och sist men inte minst: Kennet. Min första pojkvän och min kärlek. Det känns helt enkelt naturligt att vara med dig och det ger mig trygghet. Jag helt enkelt älskar dig.

Sen så finns det såklart alla kontakter, bekanta och alla vänner som är underbara på alla sina vis. Och jag diggar er grymt mycket!

Nu ska jag sluta skriva och låta er fortsätta med eran vardag.

Tack för att du läste.


Rensa rensa rensa

Känns som jag behöver nystart på denna blogg.

Secondchancetodoitright

RSS 2.0