Bara för att Julen inte är min grej.


Som en hemlighet, så säger jag det inte så högt.

Jag försöker leva med det. Fast om det kväver mig lite i smyg.

Jag är glad för det jag har. Jag frågar inte efter mer.
Men jag vill också sitta ner med familjen, nära och kära, i ett dekorerat vardagsrum med stearinljus och julgran. Jag vill känna lukten av granen, glöggen och stearinljusen. Höra rösterna av de jag gillar mest. Sitta under en filt i soffan och tänka på hur bra jag har det. Jag vill äta ifrån ett julbord som vi alla har slitit med hela dagen. Jag vill ta det lugnt och känna att jag har det bekvämt och fint. Jag vill kunna lägga mig och längta tills nästa år.

Just nu sitter jag ensam i mitt rum. Jag hyr ett rum av en bekant, som aldrig är hemma. Mitt sällskap är en gran som knappt är en meter lång, Spotify och tomma rum med en tystnad som nästan skriker. Jag sitter under täcket och jag har mina fula glasögon på mig. Håret uppsatt och fryser om mina tår. Min mamma jobbar, min pappa jobbar i holland och har varit där i två veckor nu. En av mina bröder är hos sin flickvän i Norrköping och den ena brodern bor allt för långt bort. Och här sitter jag, ensam och är en arbetsnarkoman. Lider av stress och det enda jag vill är att sova. Men gör knappt det. Och om jag gör det, sover jag för mycket.

Vi firar inte jul. Inte som man kanske borde.

Jag har bara minnen av suckningar, mungiporna är inte där de borde vara, somna i soffan, eller bråk när man kommer till julen. Önskningar att man vill därifrån eller bara försvinna i rök. Iallafall i en lång tid nu.

I år blir det att frigöra sig.

... Men ensam står jag och har inte någonstans att ta vägen.

tomten, jag har varit snäll, okej? :c


@3394


stress stress stress stress


En tidig julklapp och kaos.Igår kom jag hem ifrån Stockholm. Och på resan glömde jag min sminknecessär och inte minst mina glasögon som kostade mig 3 lakan och lite till. kall och trött var jag hemma mitt i natten, tårar i ögonen och kände att kvällen kunde inte gå mycket värre. Då jag också ade fått migrän av äckellampan i bussen, och nackspärr av mitt försök till sömn. Jag mådde helt enkelt piss.

Dessutom tål jag inte min sminkborttagning. Den har FÖRSTÖRT min hy i ansiktet. Jag har fått sova med ett utslagsalva inkletat i ansiktet för att få tillbaka min huds balans igen. För att jag är en mjällis, fast i ansiktet. Har haft det grymt jobbigt de senaste dagarna. Och jag gick faktiskt till apoteket och krävde tillbaka pengarna för att det står att den ska mjukgöra hyn och jag har aldrig någonsin haft problem med aloevera (det var en sådan produkt, as dyr dessutom) men fick inga pengar tillbaka då det inte var fel på varan. Var det fel på mig, eller vadå? :C Fick iallafall ett tips av kassörskan:

"Du kan ge bort den iallafall"

Var ju bra. Hur skulle det se ut?
Hej, jo nu är det såhär att denna förstörde min hy, men alltså, jag tänkte såhär. Du kanske vill ha den?

Denna sminkborttagningsmedel har iallafall gjort så jag inte sminka mig. Bitter tjej.Jag ringde X-trafik idag om mina glasögon. Jag bytte från X2000 i gävle till buss mot Hudiksvall. Och i bussen glömde jag glasögonen, dum som jag är. Jag fick numret till borttappadesaker-telefonen och när jag väl fick det, glömde jag skriva ner det. dum, dum, dum. Nu måste jag ringa tillbaka imorgon och hålla på att bubba. Och ofta att någon har hittat dom, de var lääääängst bak i bussen och det är bara 14 åriga, fjuniga och konstiga ungdomar som sitter där annars ju (okej, jag satt där, men det var för att ingen annan satt där och jag ville verkligen sova. Men ångrade mig ganska fort) Men allt ordnar sig nog. Jag har lärt mig en big-ass läxa kan jag ju lugnt säga.

Och jag måste skärpa mig. Seriöst.

Iallafall.

Idag gick jag ut för att köpa mig en tidig julklapp för att lätta upp min vardag. Och det var en mycket gammal skrivmaskin som kostade mig 200:-. Hittade den under ett bord på ett ställe där de säljer massa skit för fattiga länder. Det går inte så bra för det stället. Men turen hade jag med mig och jag har den på mitt skrivbord just nu.

Nu ska ligga under en filt och skita i livet medans jag kollar på ett program om stress.
Det behövs.

note to myselfDON GOIVANNI
Lördag
20.00


:C


RSS 2.0