£4958thjgu888


Jag har ont i huvudet. Sådär rejält ont i huvudet. På gränsen till migrän.
muttapa.

Jag har det bra, det tycker jag absolut. Är bara lite trött på alla äldre människor både hemma och på skolan. Och alltid få anstränga mig mer än vad jag behöver. Jag blir bra sur, men endå har jag lugnat kvar över att allt kommer ordna sig.
Det gör det ju, det vet jag.

Jag kan ju ityvärr inte säga att jag är frisk, och hurra över det. Jag kan inte se längre, jag får ständigt migräner. Jag har inte råd till glasögon. Har varit hos optikern, de sa att jag har brytningsfel och översynthet.
Och jag måste köpa en ny kappa. Men det har jag inte råd med heller.

Sitter just nu på turismklassen och går igenom alla frågor, men jag har för ont i huvudet för att lyssna. Sitter och blundar då och då. Känner mig ganska nöjd endå. Jag har inte kunnat sova inatt, men endå klarade jag provet galant. Nailed it!

Jag längtar tills denna skoldag är över...
Så jag kan åka och handla med mamma, åka hem, sova en stund, och sedan plugga, och sen sova igen. Att skriva det är som att få massage, med olja och ljus och goda dofter. Istället sitter jag under starka lampor, i 3 lager stickade kläder, och fryser typiskt nog om fötterna och har en huvudvärk med en smärta som piper som tinnitus.

Nej, nu ska jag lyssna på lektionen en stund, och sedan bara låta dagen passera.

Puss på er.

I väntans tider.av mig!

Je serai là.


sÖNDAG


#aJDH8uppdatering!Nu har jag haft min lektion och det gick super bra! Jag gillar ju konst och jag hade kulturhistoria. Vi ska välja en "ISM" och jag valde expressionismen! Vi ska ta fram all information vi kan, rita/måla/skissa, kolla på konstnärer och sedan redovisa allt. Jag gillare!

Iallafall så åkte min mamma och jag och handlade som jag skrev sist. Och vi åkte till Lidl, och när vi gick in så blev vi stoppade av telenor. Och ja, vi stod där och ville veta varenda detalj om allt. Long story short, så är en Iphone 4 påväg. Och jag älskar telenor, srsly. Nu kommer jag kunna ringa alla kompisar gratis. Förbered er för en social Sarah!

Nu har jag lagat mat (se bild) och ska när som helst börja måla. Mamma pratar med mig på sidan just nu, och vi snackar om allt och ingenting som vanligt. Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll, för det ska jag ha.
(för jag har en ben & jerry i frysen!)

Min torsdags början!Igår var jag fullständigt självständig. Var fruktansvärt ensam. Men gud vad lycklig jag var. Men hur lycklig jag är ska jag skriva om senare idag, sitter just nu på skolan (Skyndade mig med att stoppa in lite bloggbilder i ett USB-minne) och ska snart ha Kulturhistoria! Peppen!

Iallafall så somnade jag ensam. Ingen mamma, ingen pappa och ingen Robin. Ingen. Ringde Christoffer en snabbis innan jag somnade dock, det hjälpte super mycket. Och mörkrädd som jag är, hade jag två mysbelysningslampor på. Det är dubbelt så mycket som jag brukar ha. Men man måste ju vara på säkra sidan. Tänk om jag vaknar mitt i natten och det är kolsvart, och självklart brukar man vara kissnödig i sådana situationer. Så det blev en lampa i vardagsrummet och en i köket. Det var fruktansvärt mysigt, så ja, jag somnade gott. Men ensam.

Imorse så vaknade jag ensam. Ingen mamma, ingen pappa och ingen Robin. Men jag satte igång lite 60-tals soul och började sminka mig, klä på mig och tog en liten frukost. Min mamma jobbade natt, och skulle komma och hämta mig och skjutsa mig till skolan, men hon kom aldrig, så jag tog lite kort på nya och gamla saker som var gula. Jag gillar gult! Det är en fin färg!

iallafall så kom mamma tillslut, men sen verkade som att det var föreläsning och jag var försenad. Så mamma och jag gick och kollade på sista minuten resor. Vi hittade några resor som var önskade! Sen drog vi till H&M, jag köpte en röd tröja och en BH som jag har velat ha de senaste dagarna. Sen gick vi åt paj, drack Chai te på jambo, och senare drog på museum och kollade läget där. Nu sitter hon i bilen, på skolparkeringen, och väntar på att min lektion ska sluta så vi kan åka och handla och sedan hem och måla.

Jag gillar min mamma så fruktansvärt mycket.

Hon är min bästa vän och jag tror att det inte finns någon annan som henne. Visst kan hon vara pinsam och fruktansvärt gnällig. Men whattehell liksom, det kan väl typ jag vara då och då, och då är det hon som får stå ut med det.

Älskar dig mamma!

Nu ska jag på lektion.
Uppdatering kommer senare!


#791


pastailicous!

Fruktansvärt gott, mmmm-hm!


Så söndagar ska vara.


Mellan lördag och söndag.Jag känner att jag inte behöver sova helt enkelt.

En låt har jag repeatat. Om och om igen lyssnar jag på den, utan att tröttna, vill bara att dagen ska vara över typ. Få saker gjorda. Lika mycket som jag är rastlös, är jag lat. Hur gör man nu liksom?

Och de spel jag vill spela, har jag inte till ägo. Och det är perfekt väder för ett schysst spel! Idag är världen lite grymmare än vanligt.

Le cœur d'un lion et le poison d'un serpent. Tuez-moi doucement, ou l'amour me mortelles.När jag satt i bussen mot det kalla och mot dom varma.
Jag åkte igenom en kväll. En stad med gator med friska andetag. Igenom ett tunt fönster ser jag en mycket gammal man, sitter i sitt kök.
Ensam.

Lampan i taket lyser upp alla hörn i köket, trötta ögon bländas och pupiller smärtar sig små. Kroppen skrynkligt som ett nytvättat lakan och beniga axlar trötta. dammiga glasögon, en urtvättad pyjamas och det enda man har i fickan är minnen som man knappt kommer ihåg. Torra jordar i blomkrukorna, och på bordet kaffefläckar ifrån undersidan av koppen.

Tänk när jag hade fötterna i gräset, och när jag kunde vissla med alla fåglar. Nu gör fötterna ont och jag kan inte vissla. Hör en fluga flyga in i fönstret om och om igen. Tänk när jag kunde dansa med musiken. Tänk när jag kunde springa, och till och med skrika. Nu tar rörelserna stopp, allting gör ont, och rösten lika så. Hör hur grannen går i trapphuset med tunga steg. Några steg hörs från övervåningen. Tänk att kunna hålla om en människa, och känna en värme. Nu är mina käraste borta, och har ingen värme kvar. Ett blomblad faller ifrån buketten i kristallvasen. Tänk när jag kunde sjunga med musiken. Nu har jag ingen att sjunga för. Tar blombladet i handen, ställer sig sakta upp och slänger det under diskhon. Tänk om man kunde skratta, både ensam och med sällskap. Men nu är det bara jag kvar. Sedan går man mot sin sömn, med en ny dag, fortfarande ensam.

Vem vill bli gammal?

Jag vill.

Men vem vill hamna upp ensam?

Home Sweet Home


Har varit i El stockholmo i ungefär 1½ vecka och gottat mig. Haft det riktigt bra och det behövdes verkligen. För er som inte vet så är jag vegitarian och varit det sen jag var i England, och grejen är att jag älskareh och livet leker på, allt rullar på som det ska.

Och för att citera Petter så säger jag "Kompis, det går bra nu".

RSS 2.0