MARSVIN HEHH


Ett problemo. Okej?


Jag vill flytta till Uppsala. Alla flyttar till Uppsala, men endå. (Nu blev jag trakkad för att jag skrev endå med e. Det ser ju proffsigare ut, hallå) Jag funderar på att byta till sista året, men tänk sig fira studenten ensam? Om jag inte får massa kompisar. Som inte är direkt säkert. Men jag tror inte att jag kommer ha så stor kontakt med min klass efter gymnasiet. Om man inte har det på sommarlovet..... Kommer man då ha det när vi har slutat? Och sen kommer jag ju plugga skelettet av mig efter gymnasiet. Jag kommer inte vara kvar i norr som minst 70% i min klass ska. vad som än händer, kommer jag ju flytta ifrån Glada Hudik.

Men då är det ju såhär också. Whats the hurry? .... Men jag vet ju vad jag vill ha. Jag flytta till Uppsala med snyggingen. Och varför flytta ifrån lärarna som vet vad jag kan, lärare som känner mig mer än de som jag kommer få i Uppsala.

Jag tror jag gör rätt om jag byter skola. Men nånting gör så att ryggraden får gåshud. Och de som känner mig vet att jag gillar inte gåsar.

Vad ska jag göra? ): Har en liten känsla att jag ska välja mellan skilda föräldrar. ÅH ): Behöver andras åsikter.....
.... puss världen.....

<3 kines brutta och Liv tyler <3


5 månader


ITS MAH BIRTHDAY
IM GONNA PARTEH LIKE ITS MAH BIRTHDAY
.. eller inte. Men firas ska man bli!

Tack till alla som har sagt grattis och tänker säger grattis! PUSS PÅ VÄRLDEN FÖR NU ÄR JAG 17!


Thank you Keisuke for the lovely presents! I'll send you a thank you card soon!

<3Henrik kom nyss med min favorit frukost. Jordgubbar med mjölk.

Älskar honom!

Dokumentär recension #1: My mother, My abuser.

Denna dokumentär, som visas av Tv4 fakta, handlar om mödrar/kvinnor som gör övergrepp på barn. För ett antal år sen så var det sjukt och fult att diskutera vad som hände i hemmet tills Kanada långsamt drog upp det. Det var vanligast att fadern som blev anklagad, men sen så märkte man att det var nästan lika många mödrar. Det sägs vara 15% kvinnor som gör övergrepp, men vad psykologerna har kommit fram till, så kan det vara upp till 22% . Och det händer nästan alltid i badrummet.

Obeskrivligt, obegripligt, berörande, sjukt, obehagligt. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag blir nästan rädd. Jag känner hur jag får en klump i hjärtat när jag ser det här. Jag vet inte hur många toasters denna dukke får. Visst är det bra och veta allt ont i världen istället för ha en instängd hjärna. Men tanken! Tanken och få höra historier gör så att jag vill stänga av datorn på dirr. Att jag får en sådan stark medkänsla. Att bara ha tanken gör så att jag vill blunda och tänka på regnbågar och gulliga muffins. Men då kom det fram till att en moder hade satt glasyr på sitt barn. SJUUKT. En moders kärlek ska vara vackert och någonting som ska vara tryggt. Detta är ju definitivt das oposit.

Hur kan man äns tänka sådana tankar? Människans hjärna är riktigt jävla sick. Jag vill inte äns skriva vad dom sa på dokumentären. Det är någonting man får övertala sig själv att se.

Instinkter. Det är medfött, det vet vi alla. Som att ha reflexer så ska Modern vara den man vänder sig till och det är hon man ska bli skyddad av. 9 fucking månader har du blivit skyddad och man blir utnyttjad. Att dom vill att du ska gräva där nere, annars får du däng på plats. Och att mödrarna skyller på barnen. Ladies, PLZ. Vart är era moders instinkter? STAY IN THE KITCHEN, YO DUMB ASS BITCH ): Det gör så att jag blir besviken på kvinnor. Hur skulle världen vara om kvinnor styrde? NO DIFFERENCE? D:

Barn är små mirakel, det är vårann uppgift att göra en förbättrad generation. De må skrika och de må vara förjävliga ibland, men man behöver inte stoppa ett finger i tvåan på dom för det?

Om man kollar på folk på stan. Jag skulle aldrig få tanken att någon av dom skulle kunna göra så mot sitt barn. Men vem som helst kan det vara. Till och med tanten som sitter framför dig i bussen, hon som nyligen har öppnat en ny affär och inte kan sluta le, hon som är chef på makkedonken skulle kunna göra nånting sådant? Det är ju sjukt.

Nu lämnar jag det här till de som är proffs. Jag är glad över de kloka kvinnorna jorden har. Det är nog en betydligt större procent kloka kvinnor än psyko-kvinnor. Tack för mig.

(Lite onödig information: Men alla på dukken hette Sarah typ. LOL?)

Ni hittar dokumentären på http://Tankafett.com, sök: Jag blev sexuellt utnyttjad av min mamma, eller bara bläddra bland alla dokumentärer.


Dokumentärer

Just nu så laddar jag ner 5 av 16 dokumentärer, dom fem är om föräldrar. Det ska bli mitt tema i mina framtida inlägg. Nu är jag lite öppen om att jag laddar ner, men den som delar dokumentärerna har skrivit att de som har skapat dessa dokumentärer vill själv att budskapen ska nå ut. Och tamme mig om polisen knackar på imorgon. Hell will strike YO POLICE BITCH ASS DOWN

heh, nu ska jag dra till sängen och mysa med henrik. Och kolla på 3 dokumentärer som jag redan har laddat ner.

  • Oskuldernas bal
  • Antika gravar
  • 99 år och evigt ung
Det kommer bli intressant...!


PUSS VÄRLDEN!

Uppsala

Är med Henkan, lever på sushi och chips med LUC. Det kallar jag kärlek.

M.J. - Han vi alla kommer att komma ihåg.

Jag kommer ihåg när jag var bara få år gammal, dansa till MJ och skrika helt oförklarliga ord som skulle låta som engelska. Att Robin, min storebror, köpte skivorna och spelade varje kväll. Jag fick vara med, och jag var den lyckligaste människan på jorden. Jag kommer ihåg när man bläddra mellan kanalerna och stannade upp på Mtv, där MJ oftast var. Här sitter jag idag, vid spotify, och låter MJ rocka min natt. Som förlänge sen.

   -" Jesus of music, det är det han är."

Jag vill berätta det jag kommer ihåg med MJ. Jag har en hel del minnen. Det är inget speciellt. Vinternätter med familjemoments och skratt. Vi hade typ bara MJ-skivor och mammas skiva med Marie fredriksson. Dom har alltid varit där sen jag har varit liten. ALLTID. Vissa låtar känns i själsroten, antingen vill man börja moonwalka eller stanna uppe hela natten med bara dig, dina tankar och hans änglasång. Fast, alla låtar berör olika. Han är obeskrivlig! Man tröttnar nog aldrig på honom. Framgången själv.

Ni som inte har hängt med MJ, och aldrig varit ett stort fan. OCH kanske intresserad att fördjupa dig. Så finns det videos på Youtube om hans liv, där han berättar själv om hans liv och hur han är. Jag lägger upp första delen så får ni fortsätta, om ni nu är intresserad. Jesus of music, det är det han är.

Jag kommer ihåg att Robin, den stora MJ-fanet i famlijen, fick en MJ-barbiedocka. Inte för att jag kommer ihåg hur den såg ut. Och vart den är nu. Men jag kommer ihåg den. Liksom, hur många har en MJ-barbiedocka?

   -"Jag har inte tänkt så mycket mer än "Vad hände egentligen?". Så.... Vad hände egentligen?"

Min favorit bild. Absolut.

Ska jag vara ärlig? Jag blev inte chockad av hans död. Han har varit död ett tag nu. Varit på våran hylla och dammat. Nu har vi tagit fram krabaten igen. Men nu finns inte själen i fast form. Nu är hans själ i våra öron.

  -"Nu är hans själ i våra öron."

Jag tror också att alla har glömt dealen med att han var pedofil, om han nu var det. Och hans ständiga näsförminskning? Ingen tänker på det, nu när han är död. Jag har inte tänkt så mycket mer än "Vad hände egentligen?". Så.... Vad hände egentligen? Jag tror inte att folk anstränger sig med att bry sig om det nu. Eller?

Men nu släpper vi MJ. Han har det bra nu. Am I RAYT? Nu har jag fått skriva av mig och nu är jag nöjd.PUSS VÄRLDEN

FRÅN OCH MED NU SKA MIN BLOGG BLI INTRESSANT(Nej, det kommer inte bli en tv-spels blogg. Kanske lite tv-spel kommer med)

RSS 2.0