Eurovision

Ja, nu var en av årets och en av Europas (enda?) gemensamma höjdpunkt slut. Den stora penisförlängar tävlingen är nu slut. I år var jag faktiskt ovanligt engagerad i det men endå inte. Jag brydde mig inte vem som vann, men de man hade favoriserat, önskade man innerst inne. Innerst, innerst inne skulle gå till en av topp tre. Nu var ju Aladdinhipporna min och Agnes favoriterna. Deras sång är för systerskap och ha en person vid sin sida. Och dansen Norpa. Jan Jan!



Den låten var klart den som strävade emot årets "tema". I år kändes det som tuttar, glamour, och ballader. Dom klädde sig som nunnor på en indiskt begravning och sjöng en enkel, lätt textad, betydelsefull liten truddelut med en väldigt åtdragande refräng. Nästan som Bollywood. Utan alla skrikiga röster. Absolut vad jag söker i en vinnare. Inte bara korta kjolar, silikon tuttar och höga klackar med en låt som man kommer tröttna på efter den har varit på radion 400 ggr på radion på 3 dagar. Fast om Norges låt var söt så kommer den nog tillslut trampa på nerverna. Kan inte radion helt enkelt spela Anu och Shiga bara för min skull? Jag ska lugnt fråga om dom kan göra det. Skicka in ett litet brev, sms eller ringa in, be med min lilla röst och säga "nåda mig med Jan Jan!".

Tv-spels tönten som jag är så påminner mig dessa kvinnor mig, två spelkaraktärer ifrån spelet The legend of Zelda. Twinrova heter dessa häxor och de är ganska irriterande att slåss mot. Tur att Anu och shiga inte är irriterande iallafall! Det är nog mest ytstyrseln och halloween-liknande kläder som gör att dom skapar ett band, en kontakt. Båda är systrar också och ja, snarlika varandra. Men. Anu och Shiga. Dom är helt enkelt två starka kvinnor med en svängande låt som har gjort mig förälskad.



Nu ska jag stanna upp ett tag nu, kanske lyssna på denna låt några tusen gånger till innan jag ska sova.
Ska också upp tidigt. Ska vara fotograf på ett softairgun-träff. Trevligt kommer det bli!

PUSS VÄRLDEN!

Kommentarer
Postat av: Henkip

Jobbiga? D:

Hela det templet var ju kanske det bästa templet i OoT. ^^

2009-05-17 @ 04:02:21
Postat av: Anonym

sv: det kan jag förstå hehe! :D

2009-05-17 @ 12:00:13
URL: http://antonwestin.blogg.se/
Postat av: Linus

De påminner nästan mer om The Komodo Brothers i Crash Bandicoot ju =)

2009-05-17 @ 22:05:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0