Like the dot over the IJag som har hårfärgsångest just nu, tänkte en stund på Ashlee S.
Hon har ju endå det bästa håret. Det ska jag ha. Punkt slut.
Som pricken över i:et. Idag kommer nog min frisör få besök, hehehhe


I have hairanxiety right now, so I thought for a moment on Ashlee S.
She have the best hair. I'll have it. End of story.

Like the dot over the I. Today my hairdresser will have a visiter.

Oklippt hår och gubbjävlar (Uncutted hair and stupid old man)Idag hade vi den första visningen. Var en gubbe som BARA var skeptisk, BARA frågade hela tiden. Som att det var ett helvete här och hans dotter skulle få plats med sin motorcykel någonstans. GOOD LUCK MED DET SÄGER JAG BA! Och jag håller på att spara ut håret. Då gäller det endast att låta det vara. Jag har inte klippt min lugg på dagar och månader. Och den växer fortast :C Så nu sitter jag här med ett lock över ansiktet. :C (man kanske ska klippa litegrannnn? c:)

Just nu gäller det att kanske träna lite matte om man inte "råkar att sova över".

Peace

Today we had the first run. Was an old man who was only skeptical, just ask all the time. As it was hell here, and his daughter would fit her bike somewhere. GOOD LUCK WITH THAT! And I'm about to save the hair. I have not cut my bangs in days and months. And it's growing fast: So now I sit here with a lid over the face. :C (I maybe cut it alittleeee? C:)

Right now, it is important to perhaps work little math. But I'll maybe "sleep to long" so i miss the class!

PEACE

(Googletranslate </3)

Military GreenFrån Lindex! Den är rätt JÄTTE SNYGG. Jag passar på att lägga upp det här nu när jag äter lunch!


From a store called Lindex! This Jacket is REALLY GOOD LOOKING!

Good morning!Vaknade lite försent. Ingen idé att dra till skolan då! Slutar halv 12 och vaknade vid tio. Skulle tagit minst 1 timma för att komma till skolan då bussarna går cp. Idag blir det flytt städning och en date med Stinis på stan!

PUSS

I woke up to late. No idea to go to school then! School ends at 12 and i woke up around ten. And it takes an hour to go to school because of the busses. Today I'll cleaning for moving and a date with Stina down town.

Like 20 shoes in my wardrobe and dreams about the world.


Om det är någonting jag hatar så är det mina fötter. De är korviga, de är breda, korta och bara fel. Så istället för att lägga min kärlek till mina fötter har jag satt det på strumpor, skor och strumpbyxor. Och jag handlar oftast skor på second hand. Så om jag ångrar mig så kan jag bara slänga dom eller lämna in dom. Då vi alla har upplevt att vi har ångrat ett impulsköp, eller två. Jag har till och med slängt 3-4 par ikväll, pga skada och för att de är allmänt fula. Sånt händer liksom.

Nu när jag ska flytta känner jag dessutom att det behövs en rensning. En stor en! Jag vill kunna leva i en väska. I min stora resväska. Ha 2 av mina favorit klänningar, sminknessesär med en liten, liten spegel, två par skor, en kamera och ett gott humör. En bok, ett ljus och en charmig tändsticksask. Så jag har sällskap. En penna och massa brevpapper, så jag kan skriva till en speciell person i mitt liv, om vad jag gör för fuffens. Kanske en liten speldosa med La Vie En Rose - L. Armstrong. (Hej jag är galen i den låten, okej? c:) För jag kan helt enkelt inte leva utan musik. Leva i tåg och under stjärnorna. Dra in på olika mäktiga hotell och små B&B's. Gå igenom Äppelodlingar med speldosan i handen och håret bakom örat. Men det är bara mina små drömmar. Just nu känns det dock som att jag behöver, överdrivet sagt, 2838234789132748739 stycken.

Men istället flyttar man in till världens tystaste ställe i världen. Tur för mina föräldrar att dom har Jerry Springer, annars skulle jag dö litegrann :C Iallafall: Här har ni några av mina skor:

Har du några favorit skor?

Tyckte om någon av mina?
Do you have a pair of favorite shoes?
Did you like one of my shoes?


If there is anything I hate, it's my feet. They are like sausages, they are broad, short and simply wrong. So instead of adding my love to my feet, I put my love at socks, shoes and pantyhose. And I buy mostly shoes at second hand. So if I change my mind, I can just toss them. We all have the experience of changing our minds after your impulse purchase or two. I have even thrown 3-4 couples tonight, because of injury and because they are generally ugly. That happens.

Now that I'm moving, I feel also that I need a cleanup. A big one! I want to live in a bag. In my large and old suitcase. Have 2 of my favorite dresses, make-up bag with a tiny mirror, two pairs of shoes, a camera and a good mood. A book, a candle and a charming matchbox. So I have company. A pen and paper stationery, so I can write to a special person in my life, about what I do and so on. Maybe a little music box with La Vie En Rose - L. Armstrong. (Hello, I am crazy about the song, okay? C:) 'Cause I just can not live without music. Living in the train and under the stars. Pull into various powerful hotels and small B & B's. Go through the apple orchards with the music box in my hand and my hair behind my ear. But that's just my little dreams. Right now it feels however that I need, over-stated, 2838234789132748739 suitcases.

But instead I'll be moving to the world's quietest place in the world. Lucky for my parents have Jerry Springer, otherwise I would die a little bit :C Anyway: Here you have some of my shoes....

Earth Hour - How was yours?Jag bjuder på lite stökiga bilder och skyller på flytten.

Hur var din Earth Hour?

How was your Earth Hour?

MIU MIUJag kollade nyss genom den nya kollectionen, som nästan alla mode-älskande-ladies älskar. Och jag hittade några favoriter!

(Dessa ballerina skor är mina favoriter. VILL HA :C)


For a minute ago I checked the new collection, which almost every fashion-loving ladies love. And I found a few favorites! (The shoes is my top favorite. I WANT THEM :C)

Little Lion Man - Mumford & Son


Klar med bloggen!Engång när jag kollade på London live, ett tv-program på svt, så var Lady Gaga där. Hon blev intervjuad och så sa hon såhär: "När jag har skapat saker, och när jag klär mig. När jag gör musik och etc. Så tänker jag såhär "Vad skulle jag vara avundsjuk på?" Och det slog mig. Att det var ganska smart. Ganska super smart. Så jag ändrade bloggen till någonting jag skulle vara avundsjuk på och nu mår jag så bra i magen så jag nästan har ont i hjärtat. Och jag är så stolt över min blogg! Riktigt, riktigt härligt!

Once when I checked at the London Live, a television program, so there was Lady Gaga. She was interviewed and said this: "When I create things, and when I dress. When I make music, and etc. I am thinking like this "What would I be jealous of?" And it hit me. It was quite clever. Pretty super smart. So I changed the blog to something I would be envious of, and now I feel so good in my stomach so I almost have a heartache. And I am so proud of my blog! Really, really wonderful!

Bloggen


För tillfället ska jag planera lite för bloggen. Så det kommer vara lite lugnt här tills nästa vecka. Ses på måndag!

Richard Edward Miller


http://www.anthropologie.com/


Gamla väskor och Second handDenna raring
kostade mig 80:- spänn och den hittades på någon loppis liknande butik.


Denna fick jag gratis med den första, då denna har en buckla.


Denna doktor SLASH pippi långströms väskan har gått från mormor, till mor, till min bror - till mig. Den ska jag spara tills jag dör! c: Kommer ifrån England och är en jätte bra väska. Kvalité <3

Och som sagt!
Jag sa att jag skulle ut på secondhanäventyr och idag hittade jag dessa saker:

Dessa skor var ganska FABOLOUS!

Klockan ser ut som en mörk diamant annars. Ganska stilig!

4 för 20:- JAG ÄLSKAR DOM!

Randigtröja som var skön och stilig + en del medaljer. nam nam

Idag spenderade jag 150:- och fick sammanlagt 13 saker! Det är nästan en tia för varje grej! ÅSM


Today: Thursday

Min mage gör ont, och jag tror jag håller på att bli sjuk :c Det stoppar mig att gå till skolan då jag är ganska SUPER trött på Teater, och idrott har aldrig varit min grej. Men det stoppar mig inte att handla secondhand. Så idag drar jag till Dakapo, en bit utanför hudiksvall och leta efter fina saker, kanske stannar vid forsas röda korset också, får se.

Och vi har bestämt oss för att byta eller säga upp våran lägenhet. Man får inte med el i hyran, så får betala massa el hela tiden. Och vi får betala element som inte äns står och går. Och nått jäkla elnät. Fett cp är det iallafall och ja, ingen av oss har jobb, så det är väl lika gärna leta efter någonting som är mer passande för våran ekonomi och inte är så "dreamy", detta är typ min dröm-lägenhet. Men jag är flexibel, gillar att göra någonting nytt. Bara att borsta ifrån axlarna, för jag överlever. Men henkan funderar på att leta jobb i Uppsala för Hudiksvall är tom på sånt, det kommer jag nog inte överleva! :c

Och jag har köpt en My från Mumin-tröja ifrån Lindex på barnavdelningen. 249 kr. Min favorittröja NÅGONSIN!


(Sovande Henrik i Bakgrunden! hihi)

Fernando Botero and thoughts about my Future!

 

Jag vet inte varför men jag gillar hans statyer. Tänk att ha en liten botero-staty i sin hylla. Jag skulle inte säga nej. Okej, ni skulle kanske säga nej, jag vet inte. Jag har konstig smak tycker många. Men jag blir inspirerad! Och ganska fascinerad!

Och jag har funderat lite själv vad jag ska göra med min "talang". Ska jag plugga vidare? Eller ska jag bara låta det vara? Jag skulle dock vilja plugga vidare med målning och skulptur. För jag är verkligen en utställningsfreak och går in till gallerian för minsta lilla. Som tur är så har dom fönster, så jag kan stå utanför och kika, om jag inte har tid att springa in. Tänk. Ha sin egna utställning. Men jag tror att jag inte skulle kunna leva på det. Om jag inte börjar trycka kläder med mitt motiv. Det är väl ganska populärt nu? Men igen, kan nog inte leva på det.

Jag har en liten dröm dock.

Jag skulle vilja öppna ett café. Kanske i Japan, kanske i Sverige. Varför inte i Usa, eller England? Eller kanske någonstans i Europa? Bara i några år. Men min brevvän Keisuke har en liknande dröm om att öppna eget och sälja gulliga saker. Vi borde slå våra huvuden ihop och göra någon bra sak av det hela. Det tycker jag låter fillibaba! Där kan jag ha utställning, och baka. Låter som en underbar grej. OH WELL. Orkar inte skriva mer. POSS

 

 

'

I do not know why, but I like his statues. Imagine having a small-Botero statue on my shelf. I wouldn't say no. Okay, you might say no, I do not know. I have weird taste. But I get inspired! And quite fascinated!

And I have wondered a bit myself what to do with my "talent". Should I study further? Or should I just let it be? However, I would like to study further with the painting and sculpture. For I am truly a freak about galleries and art. Luckily, they have windows, so I can stand outside and look. Think. Have my own exhibition. But I think I couldn't live on it. Maybe start pressing clothes with my designs. It is well pretty popular now? But again, may well not live on it.

I have a little dream, however.

I would like to open a cafe. Maybe in Japan, maybe in Sweden. Why not the United States, or England? Or maybe somewhere in Europe? Only in a few years. But my Pen-Pal Keisuke has a similar dream about opening hes own businesses and sell cute things. We should put our heads together and do some good thing of it all. I think this sounds fillibaba!(A weird word in sweden who means "yummy" and so on) There can I have the exhibition, and bake. Sounds like a wonderful thing. OH WELL. Tired of writing. See ya'll!

 


Insperation: Towns


USA

France

Italy - Unknown city

Tokyo


Alla kläder kommer ifrån Topshop

The smell of Prada <3


Nails and inspiration

 

Jag ska SÅ sluta bita på mina naglar!


MEN CP ANIMAL CROSSING!? :D

Okej, jag har inte spelat Animal Crossing - Ds på ett lååångt tag och jag hade en fet huvudvärk.

Det första jag gjorde var att jag tog bort ALLA gräspluttar överallt, och ruskade träd. Blev biten av fula bin. Så alla grannar säger man är ful. TREVLIGT!

Jag tog alla mina pengar för att betala den där grejen man ska betala. Sen bestämde jag mig för att ge den där hungriga valrossen en firre och sprang såklart runt och letade fisk då min reflex förmåga var skit när man mår skit och huvudet inte var på plats. Så jag sprang runt kanter och tänkte "cpfisk, cpfisk, cpfisk". Sen när jag fick en fulfirre, en sådan där läskig plattsak, så HITTAR JAG INTE VALROSSEN! Men jag hittade han tillslut iallafall, och när jag väl ger han mat, SÅ GER HAN MIG ETT PATTERN SOM SER UT SOM EN VÄG! och grejen var att jag fick en likadan sist jag spelade. Besviken...........

Då tänkte jag "jag piggar upp mig med ett äventyr med grävning. Roligt att se sitt museum få in lite liksom!". Då när jag byter till spade och ska gräva SÅ KOMMER DEN FULE GOOSE OCH SPRINGER IN I MIG OCH JAG ÅKER NER I HÅLET! Och jag springer efter honom och trycker "A" för att prata, och då säger han "!!!!!!!! What happend to your face. Bleh, you're ugly." pga bi-bettet. OCH JAG SOM VAR PÅ SÅ BRA HUMÖR SPRINGER TILL HANS HUS OCH GRÄVER GROPAR RUNT HANS HUS SÅ HAN INTE KOMMER IN NÅGONSIN! (Då han är en insekt freak och har bara ett nät, vilket liv, tönt)


Så sen försökte jag spela NES spel på DSet och det är najs att Megaman2 är det enda som funkar. MEN JAG FAILA HELA TIDEN DÅ JAG VAR SUR :C hejdådsjagkommerfisadigimunnenochköpaenDSlargeblähbläh


A. McQueen

Kollade på aftonbladet.se och såg dessa godingar:
Tycker de är rrrrrrrrrriktigt fina, skulle säga JA JA JA för en photoshoot i dessa finisar. Nam nam!
De två klänningar av hans sista collection. Magiskt!

Uppsala!

Jag är i Uppsala detta sportlov!

Libero - FredagsmysBara jag som tycker det ser mysigt ut? :c


<3Fick plastblommor som ser riktiga ut och den vackraste flaskan i världen!
Tack Henrik <3


My boyfriend bought me a plastic flower that looks like a real one and the most beautiful bottle ever!
Thank you Henrik<3

Monday


RSS 2.0