Första Advent

Uppsala är lite magiskt.


The Legend of Zelda Theme

Lobbis bobbis länkade, jag lade upp.



Innan Uppsala, fick man sin beställning! 私は、その後ウプサラ旅行私の注文を受けた!

Jag beställde av min bror som skulle till Stockholm. Han fick springa och köpa åt mig! Haha! Men han är allt go, och uppskattar allt han fick med sig. Kram på dig brorsan. På bild: Fruits (Streetstyle-tidning), The Cat Returns (Ghibli-film), Calpis (En slags Mjölk-Sockerdricka), Pocky såklart, Kanel-Karameller och Kola-karameller SOM jag är beroende av.


Jag var lite extra söt i håret idag!

私は彼女の髪をきれいに余分なよ。

Jag har en ankmun! D: 私は、アヒルの口が!


Min favorit!
お気に入り!


Dessa oranga karameller smakade gröt och har en stickande känsla som chili! Dom har lite smak av jul. Men det är riktigt synd att dom är så stora och starka. Man får obehag efter ett tag och det sticks jätte mycket! God i nån minut. Men tamme mig värt att testa :D

シナモンキャンデー。





Jag älskar Japansk godis. Det är nog för att Japan är ett land som är Unikt!
Nu ska jag packa till Uppsala. Så ni får ha det bäs
t.
私は、日本とお菓子が大好きです!
日本はユニークな国である。


Vad tycker du om Japan?



Glee



En av mina favoritlåtar var med i Glee idag. Varsågod:


John William


 

 

Min nya favorit bland konstnärer <3


köpt en lampa och plåtburk!






Förvandlade en skolåda till...



Det där.

Mittbena

Jag kan ju säga att jag är helt galen i mittbenor, MEN jag haaaaatar att ha det själv för jag får inte till det när jag väl står där och vänder på luggen. Men jag fick till ett par bilder när jag endå var så rastlös. Enjoy.





Lördag (....och lite söndag)

Dessa bilder kan man säga att det reprensenterar min dag. Vi åkte till havet, sen hälsade på Valentina och hennes syrra Bianca. På kvällen blev det Star Wars-maraton med papsen, robban, henkan och jag. Fast jag somnade mellan henkans ben :D

Sen idag så vaknade man av Stig som visade upp sin första fångst någonsin! Han har varit innekatt i Stockholm, men mamsen fick honom på grund av allergi. Här har vi en söt liten bild på Stig!

PUSS VÄRLDEN!


Fredagskväll och Lördagsmorgon.




Fredagskväll.

Henkan och jag skulle påbörja vårann Star Wars-maraton, för att fira våran 9E MÅNAD! Men då fick jag mens och mensvärk på traven. Somnade när vi började kolla, vaknade men ännu mer värk. Låg nån timma i fosterställning och tårar, med en Henke omfamnande runt mig. Tack för att du finns, Älskling. Jag blev ganska trött av smärtan och somnade, vaknade som en ny människa...!



.....




Lördagsmorgon

Vaknade jätte tidigt, klev upp och började spela DS. Har nyligen börjat spela Phoenix Wright och ska faktiskt klara ut den här gången. Sen så bestämde jag mig att slänga sopor. Då fick jag ett sug att städa, så nu sitter jag här och gör mig iordning till att dammsuga igen. Idag ska vi ut på landet till mamsen och papsen för sova över och kanske att ha ett riktigt Star Wars-maraton? Och kanske hälsa på min Valentina?(Min kalv) Foton kommer senare!

Nu vet ni läget. Har inte så mycket mer att säga än att vädret är brutalt vackert idag.

 

 


PUSS VÄRLDEN


Sneakpeak i min väska!



Detta har jag i min väska oftast. Knappt. Jag har inte så stora väskor, så jag får inte plats med mer. Och ja, jag har en liten ful plånbok för att jag har tappat bort väldigt många, eller blivit bestulen, så jag orkar helt enkelt inte mer med att köpa nya hela tiden. Jag blir ju ledsen varje gång! En Mobil (Walkman ), ett rosa DS med rosor och en självgjort skydd i vitt, Bok som jag köpte igår som heter Tulpanfeber (Handlar om en ung rikemansfru som strular med en konstnär, på 1630-talet), En plånbok (Ifrån indiska, 19 kr), Och ett par nycklar som går hem och till skåpet på skolan.

Det enda som fattas är väl MP3 och ett par najsiga hörlurar. Men det önskar jag mig i julklapp!

nyvaken, osminkad och Hemskt trött.
Jag är väl inte ensam om det när klockan är 7-8 på morgonen?

 

PUSS VÄRLDEN!


Vem tänker på någon som mig...?

Ni vet sådana där bra vänner man hade? Har? När jag åkte hem ifrån Sundsvall tänkte jag just på gamla vänner. Det gör jag jämnt.

 

Men när jag såg dom där små, små regndropparna försvinna rinnandes med farten, så blev jag lite rädd. Jag tänker jämnt på alla jag har mött, skrivit med, pratat med. Jag har små minnen med alla som har satt sig fast i min hjärna som en tavla. Min hjärna är full med tavlor.Men grejen är att jag kan aldrig, ALDRIG tänka mig att de tänker på mig. Är jag en tavla i någon annans huvud? Vem skulle tänka på någon som mig?

 

Jag vill inte sitta om fem år med inga vänner. Men det är svårt. Jag är en jätte vänlig människa, jag lovar! Men så tyst som jag är, tror dom väl att jag inte vill vara vänner med dem.

 

Men jag vill! Jag vill inte vara tyst längre, jag vill sluta med att inte prata med någon. Jag vill dricka te och prata om konstiga saker i vardagen. Jag vill kunna ringa någon utan att vara ful och nervös. Jag är väl för rädd för vad ni ska tro om mig. Att jag är en skam för människan, en dumbom, eller liknande. För jag är typ den töntigaste människan, hallå.

 

Sen är jag en människa som ger det jag får, och många är på det viset. Så tillslut blir det alla bara sitter och väntar på bekräftelse. Alla sitter och tjurar framför sina dataskärmar, som jag, och gnäller på att dom förlorar vänner. Nu får jag gå till msn och säga hej till alla och älska livet.

 

 

För att visa hur mycket jag älskar er hattefnattar så sätter jag den finaste låten från min Spotify-lista:

Pull My Heart Away - Jack Peñate

 

 

Och alla ni jag brukar vara med ska allt veta att jag pussar på er med.

PUSS VÄRLDEN


Sundsvall shopping


Bara för att vi har arbetat så hårt på gymnasiekvällarna så har vi elever fått en ledig torsdag! Jag tog chansen att dra med mamsen och henkis till Sundsvall för att kolla alla begagnade-saker-affärer och H&M. För Hudiksvall är så dött så det finns inte. Hudiksvall försöker inte äns. Detta är resultatet:

Allt ifrån H&M, allt tillsammans: 637 kr.

allt ifrån röda korset, inte många kronor kan jag ju säga.
Tre böcker (Pippi Långstrump, Tulpanfeber, Nybakat)
8 stycken vykort och foton ifrån 50 till 80-talet.

en tjockt stickad duk.

50-tals plåtfat

.....

Jag är inte riktigt nöjd med mina köp ifrån röda korset för jag var ju på en till affär också. Men ja, allting jag ville ha kostade ungefär 300 kr styck! Vad har hänt med att det ska vara billigt!? D: Att en tavla, en ljusstake och en vas ska kosta TRE... HUNDRA... SPÄNN... STYCK. Jag blir helt enkelt purken. Jag planerar att bli rik i framtiden faktiskt.


Är på skolan....

....och måste säga hej till Amanda. Hej Amanda, SOM SITTER BAKOM MIG!
PUSS JAG ÄLSKAR DIG DIN MYSIGA BAJSKORV :D



Twitter vs. Japanska


Okej. Såhär är det att jag har ett par japanska personer på twitter som jag följer. Grejen är ju så att dom skriver ENDAST med japanska tecken. Men, trög som jag är kom jag ju på att jag kan översätta det på Googles Translation. Och nu sitter jag här, översätter allt och skrattar åt det jag har missat! Haha, kul att veta! Jag ska nog lägga till en twitter knapp till menyn, nu när jag endå håller på att ändra sidan. PUSS PÅ ER

Har du twitter? Skriv gärna vad du heter så jag kan följa dig!


Måndag

Jag missade bussen och sitter å' lyssnar på Kents nya skiva "Röd". Jag gillar låtarna "Hjärta", "Krossa allt" och sen har jag väl olika tycken om de andra. Vissa är brao, men vissa låtar är bara Okej. Men nu ska jag dra mot nästa buss.

Vad tycker du om den nya skivan?

 


Söndag

Denna fantastiska bok ska jag läsa ikväll, men först....

 

Okej. Det blev ingen fotografering, för att skjutsen (mamsen) kom för sent OCH det var redan mörkt. Så vi stannade här hemma i min MYSIGA lägenhet och pratade istället. Stört mysigt varrr dett jaaoo... Men, uhm, sen ville mamsen kolla på gardiner. Så vi (jag, henkan, robbe och mami) stack till Åhléns, den enda affären som är öppen. Jag hittade ett till block och en stenvas allt på 138 kronor. Bilder ser ni nedanför. Sen stack vi och åt asiatisk mat. Satt vi där i typ en och en halv timma, för att vi fullständigt glömde tiden! Men sen gick vi hem, robban gick hem, mamma åkte hem. Henkan och jag återstår. Jag ska göra skolarbeten och han spelar kingdom hearts. Sen ska jag baka paj för morgondagen, senare krypa ner i sängen och läsa John Bauers Sagovärld med huvudet lutat mot Henkans axel. Hoppas jag sover gott inatt. Det hoppas jag.

Headern kanske är klar inom några dagar och ja, jag kommer göra reklam för den överallt, så se upp! Haha :D

Men nu får ni ha en fortsatt mysigkväll.

 

PUSS VÄRLDEN

Stenvas - 119:- -Åhléns

Block - 19:- -Åhléns

Har ni några idéer om vad jag ska skriva i detta block?

Tipsa gärna!


Header till bloggen #2 & Söndag

 

(bilden har inget med inlägget att göra)

Nu har jag skissat på min header! Jag är JÄTTE NÖJD! Men. Jag har ingen skanner, så jag får göra det på skolan, och det är imorgon.


Idag ska jag, robbsan bobbsan och henkan dra och knäppa kort. Robbsis ska knäppa kort på oss för en uppgift. En bild som ska representera låten "Björk - Hyper Ballad". Bra låt! Värd att lyssna på.

Sen är det inte så mycket mer. Bilder kommer ikväll!

Header till Bloggen?

Idag har det inte direkt hänt så mycket. MEN! Jag har planer att göra en Header till min blogg. Är inte säker hur den ska se ut exakt. Men jag har lite bilder i huvudet. Ni får gärna kommentera om ni har idéer.

PUSS VÄRLDEN

Fredag


ÅH, BAJSANSKORV STJÄRT RUMPA. Jag HATAR detta sömn problem jag har. Jag spendera HELA helgen med att sova! GAH ):

För att slippa prata om dagen så kan jag säga att den är bra nu och jag lagade min underbara laxsoppa! Jag håller på att göra min berömda paj också, för Henkan, jag och Robbis bobbis brorsan ska ha fredagsmys. Recept får ni här under. Puss på er gullungar!


 

För det billigaste och godaste resultatet:

 

4 bitar ICA Laxfilé - odlad i Norge, så den är nära och väldigt god. Ganska billig också!

Ett paket Blå Bands Vitvinssås - Billigare än att att köpa vin kan jag ju säga!

Ett paket fryst, litet paket med persilja - Kostar en tia på närmaste mataffär.

Ett paket fryst ärtor - Finns för 15 spänn på närmaste mataffär.

Hackad spenat - finns billigt i Näääärmsta mataffär!

Mjölk - Det vet ni lika väl hur mycket det kostar!

Matgrädde - Kostar inte hellre mer än en tia.

Om du har hemma: Honung, Salt, peppar, flytande smör, vitlök.

Allt tillsammans blir allt lite mer än 100 kronor. Och tro mig. Det blir mycket soppa för det!

 

  • Först tinar du upp laxen. Genom micro blir det bäst resultat, 6-7 minuter borde räcka. Tina upp det så det får en fin ljusrosa färg. Var beredd på att det kan bli vattnigt och liknande. Under tiden kan du hacka lök, sätta fram en stekpanna och flytande margarin eller vanligt margarin.
  • När du har hackat lök och satt det i pannan med smöret, så sätter du igång plattan. Sen tar du ut laxen, ta ut honung på sidan av burken, annars smakar honungen i burken lax. Det vill vi ju inte! Sen när du har satt ett lager honung på en sida på laxen så häller du salt och peppar på.
  • Sen när du ska lägga laxen i stekpannan måste du komma ihåg att inte ha för hög värme. Annars gör du som mig och den får fula halv bruna kanter. Så ta det försiktigt!
  • När det börjar att bli klart så tar du fram en kastrull, ingen liten ifrån Ikea, här måste du slå på stort. Hacka mer vitlök och lägg i en del margarin. Låt det börja puttra och smälta. Sen häller du i två påsar av vitvinsåsen. Snabbt häll i mjölk och vispa. Ta inte mer än 5 dl, om inte det blir VÄLDIGT tjockt.
  • Sen kan du lite snabbt tina upp spenat, ärtor, och persilja. Ta så mycket på ditt behag. Men jag gillar persilja så jag tar mycket!
  • Hacka laxen.
  • Sen häller du i laxen, grönsakerna och häller allt tillsammans ner i vitvinssoppan. Blanda en stund och låt allt bara bli fint, fint. Ta gärna smöret ifrån stekpannan i soppan med. Då blir det TASTYYYY!
Sen är allting klart. Låter kanske mycket men det tar inte mer än en kvart! Ät gärna vitbröd till, blir mumsans om man doppar. Trevlig måltid!




Glee

Jag följer massor med pogram på TV. Jag följer Seinfeld, fast om jag har sett säsongerna hundra gånger. Jag följer Halv åtta hos mig, om det är någonting jag älskar så är det mat. Jag följer Knight Rider, Vet inte varför men ibland måste jag bara. Och det slutar inte där. Jag följer en hel del... Men det jag kommer fastna för är GLEE! Just det. Det var ju alldeles nyss på TV också. M-hm. Det är en gullig serie, så varför inte?


Torsdag

Alltså, jag har det svårt för Matte och Idrott. Jag har ett obehag att duscha med andra folk. Jag VILL ABSOLUT INTE göra det, jag tar hellre emot ett sträck som betyg. Men jag pratade med min idrottslärare och ja, han tror att han kan fixa det. Det var jätte svårt att säga. Han har säkert hört det tusen gånger, men endå. Jag har inte sagt det till någon. Men det fixar sig nog. Tror inte ni?

Sen är det ju såhär att jag har aldrig riktigt angagerat mig i matte. Ingen har angagerat sig att lära mig heller. Jag kan räkna, men att göra prov och lära sig fullständigt onödiga saker gör mig förvirrad. Men jag kommer bara göra Matte A. Jag tror inte jag klarar mer.

Sen är det ju det här med att alla ständigt drar upp gamla strumpor. Jag kan erkänna att jag är ingen "perfekt" skolelev. Jag stannar gärna hemma en dag i veckan. Men ingen är perfekt och jag har så mycket som bär på mina axlar. T.Ex. Astma (känslig för kvalster, luft och katter), jag lider av migrän och ett immunförsvar i vissa områden som suger stjärt. Mitt immunförsvar har gjort så att jag är beroende av vitaminer och mineraler. Och om jag inte tar tillskott får jag ont i kroppen. Och sen har jag en otroligt känslig nacke, det har jag fått den senaste tiden. Och ja, jag har nog inte sovit på två veckor. Jag är HELT beroende av sömn. Allt jag lider av slår samman och vill bara terrorisera min orubbliga kropp. Jag är så trött och vill bara börja gråta för det minsta lilla. Jag vill ha min sömn tillbaka....

Men för att vara posetiv så har jag varit på stan idag. För första gången på hundra år. Här är dagens bilder, ni gulliga personer:



jag är helt kär i denna klänning. MEN DEN ÄR SÅ DYR. 500:- spänn! Ifrån Indiska. SJUKT.
Hoppas jag får den på nått vis.... I'll find a way.


Och så har vi lite bilder ifrån Tisdags och Onsdags:

Gjorde ett skydd till mitt DS, fluffigt och gulligt, vad tycker du?

Igår var det ju att visa upp sitt extrema blonda hår. Jag tog ett kort lite snabbt.






Jag hoppas att ni har det bättre än mig.
PUSS VÄRLDEN

Förra helgen



För att vi är sötast i världen OCH vi har en Skywalker-kudde! :D

PYSSEL ONSDAG

Jag pysslade idag. Detta är resultatet:


Jag limmade fast lingonris till ett hjärta. FY vad kladdigt! Vill jag nog aldrig göra om, och OM jag ska göra det, blir det med limpistol. Men det var roligt att pyssla lite sådär till vardags. Nu ska jag sussa, så ni får ha det så gosigt!

PUSS VÄRLDEN

Onsdagsmorgon





Jag hatar matte. Punkt slut.







Min dröm soffa <3

TV-SPELS NOSTALGI

Har bara lust att göra en bunt nostalgi. ÄLSKARRRRT


Duck Tales - NES


SimCity - SNES


Mickey Mouse and The Magical Quest - SNES


Super Mario 64 - N64


Paperboy - NES


James Bond Golden Eye, eller nått - N64


Diddy Kong Racing - N64


Super Mario Bros. - NES


Tetris - NES


Bust-A-Move - SNES



....Nu orkar jag inte skriva mer. LOL

VILL HAA


Vart hittar man sådana här godingar?
Vill veeeeerkligen ha en stickad tröjaaa!

Tisdag

Var hos Frisören idag! Det var najsans. Jag blev väldans BLOND! Känns friskare faktiskt.

Åh, usch, måste skriva om en grej. Jag tror inte att jag är ensam om det. Men....

Jag HATAR, fullständigt HATAR att se mitt ansikte framifrån. Och att min frisör är en lyxfrisör så har hon avlånga speglar. Så man ser sina fettiga lår bara gräva sig ner i stolen, usch, blehh! Jag skulle nog aaaaldrig säga det till någon annan någonsin, men så fort jag ser mig själv så får jag mardrömmar. Vill bara gömma mig bakom mina händer. Jag ser bara fel ut i frisörens speglar! Medans jag blev ompysslad i håret, och bara satt och fes typ, så fick jag stå ut med att se mig bara förvandlas till odjuret, bara längtade hem till min skönhet och bara glömma mina lår.

Men som tur var så fick jag ett snajsigt resultat på mitt hår. Det gillar jag. Men jag tror att jag inte är ensam om att tycka sina lår är rent av tjocka. Många små damer där ute som alltid har någonting att klaga om. Jag gillar verkligen formiga kvinnor, jag har många kvinnor som jag beundrar med former. Men det är nånting som jag har emot mig själv. URK URK URK MEH MEH MEH

..... Och kom inte med nå "NEH Sarah! Du har absolut inget fett på din lilla kropp". OH PLEASE. Jag är inte smal och jag har aldrig rört på mig, och det kommer nog aldrig hända. Väger 70 vackra kilon, har typ strl 42 i jeans och älskar mat. Jag har en bigass röv och är INTE min bästa vän. Och jag tror inte att den kommer bli snyggare med åren. Heh. Jag får helt enkelt leva med det, ni som känner likadant får GÄRNA skapa klubb med mig.

....  Jag blev sugen på MacDonalds ....

 


Måndagskväll




Idag har jag varit på posten, handlat, lagat mat, och nu sitter jag här med Robin, Henkan och Datorn och kollar på Playa del Sol. Skit roligt.

Bild 1: Skissade imorse och det blev en dumbo bild. Bara att han hänger med i ballongen.
Bild 2: Grytan som jag fick gratis. Just på bilden så kokar jag potatis i den. Perrrrfekt!

Måndags morgon.



Okej, uhm. Imorse så klev jag upp för att gå till skolan, men gick inte. Jag sover så bedrövlans, fruktansvärt och brutalt dåligt. Jag spänner mig i hela kroppen och vaknar med fruktansvärt smärta och obehaglighet i kroppen. Så jag stannade hemma idag. När jag skulle gå till bussen, satt jag i sängen och spelade Animal Crossing. Nu sitter jag här och bloggar, för att bara vänta tills jag kan få denna obehagliga känsla att bara blekna bort. Usch, fryser om knäna gör jag också.

Fast om jag inte gick till skolan idag så missar jag inte så mycket. Bilden hänger jag alltid med i, no matter what, och engelskan är bara långsam och vi brukar ofta inte få läxor.

Idag ska jag iallafall gå till posten, skicka saker till min brevvän i Japan, Keisuke. Han fyllde år i September och jag har inte skickay hans present ÄN. GAH! Jag är en usel människa ;_; Liksom. Snart är det jul, ska jag skicka julklapparna i maj eller? Jag får helt enkelt rycka upp mig. Fast om man har dunkande huvudvärk, spänd i nacken OCH fryser om knäna. Men, ja, jag kommer nog skriva mer i bloggen idag. Jag har ju inte direkt någonting att göra.

Och på tal om ingenting. svt 2 har en underbar musik på "pauserna".


Söndag

Jag har inte gjort ett strunt idag mer än att vara med Henrik, spela DS, kolla på Disney film och haft ångest över skola och klipptid. GAH GAH GAH. Men jag står strong, för att snart är det jul och jag älskar gulliga små snöflingor och värmen som man välkomnas med efter man har gått i kylan hem. Och den varma chokladen som man dricker innan man går till skolan. Filtarna och ljusen. ÅH GE MIG JUL! Jag vill inte leva med blöta skor, vantar och näsor när det är bara regn och slask. Snacka om att det är ödet att det finns dåliga saker för att inse de finaste, raraste och de som man håller kärt.


Men nu när jag äntligen är inne på MSN, så känns det som någonting fattas.
Buddies.



Jag har det bra med Henkan, han är helt klart någonting som jag vill ha med mig överallt. Men jag behöver kliva av mina rosa moln och börja sms. Jag vill egentligen träffa dom och så fort som möjligast. Men sånt är svårt att lova. Blev bjuden till Lund, men det är ju bajsans långt. Varför bor alla så fasansfullt långt bort? Är det också en sådandär sak som ska göra så att jag har det balanserat och bra? Eller är det bara en allmän teasing? ):

Kan inte ni alla bara komma hit och spela tv-spel? Dricka varm oboy och prata om saker som man skrattar åt? Ni som är laktosintolerant kan få saft. Jag vill bara se er och höra era röster. Jag skiter i om jag får sitta och kolla igenom fönstret. Skulle bli så glad endå. Och ni som jag har knappt träffat ska absolut ta åt er. Ni alla är bjudna!

Aja, jag ska sitta här, lyssna på The Killers - Read My Mind, tänka på kompisar och ha ångest för klippningstiden på tisdag.

PUSS VÄRLDEN

Glögg

JAG ÄLSKAR GLÖGG! Förra året köpte jag minst tjugo flaskor på ca två månader. ÅH, Det är ssssååååå gott! Jag dricker det oftare än vad jag babblar. Jag har testat de flesta glöggen och favoriten är den vanliga och hjortron. Finns och köpa i de vanliga mataffärerna. Jag blev galen i det förra året. Har aldrig tänkt på det annars direkt. Men ja, det blev som det blev! Älskar julen <3

 

Vad tycker du om glögg?


Fredag till Lördag




Igår hade vi skräckfilmskväll med Stina, Amanda och Robin. Vi åt pizza, tårta och snacks. SSSSnaaaacka om lyx! Vi kollade på Rec, Paranormal Activity och Martyr. De var läskiga och jag hoppas att ingen fick mardrömmar... D:
Jaaa, uhm. Robbsan sov över på soffan, och han har varit med oss hela Lördagen. Vi har träffat mamsen och käkat Asiatiskmat. Yum, yum, yum! Jag hittade en gryta på Brett och Begagnat (eller vad det nu heter) gratis! Jag lägger upp någon bild senare eller nått. Här får ni bilder på fåglar och en hamster.

Det är nog inte så många som vet att jag har en hamster, men det har jag. Steven heter han och han är så dum så han är söt:




Magi i fingrarna - när magen säger till!


Först och främst måste jag ropa ut att jag sover SKIT dåligt nu förtiden. Jag vet inte vad det är, men jag börjar misstänka min nacke. För att så fort jag lägger mig ner så känner jag mig stel som en spik bak i nacken. Så det har gjort att jag har vaknat klockan 10-11 och fattar nada. Får panik för att man ska ju vara i skolan den tiden och ja, pga paniken så mår man inge bra och känner att man kan lika gärna stanna hemma för man går ju typ till 12 varje dag endåså... Sååå.... Ja, jag sover dåligt och det är inte najs.

Sen så är det så att idag så snöade det för första gången i lilla Hudiksvall (tror jag) och det var så mysigt! Henkan Penkan började direkt att fixa julsånger på Spotify. Min favorit julsång är "Let it snow", vilken är din?

Men ja, jag blev rastlös efter jag hade vaknat efter min panik idag. Så jag började städa! Jag har seriöst tagit bort varenda sand korn i badrummet och köket. Jag låg seriöst och gjorde allt för hand. Jag är nöjd av min insats är i hemmet nu iallafall. Fast ja, jag får göra allt förutom diska. Det gör jag väldigt gärna dock.



Henkan och jag gick ut sen också för att hämta rönnbär för att jag ville göra dekoration. Det var mysigt, lite annorlunda att få snöflingor i ansiktet. Sen gick vi till Ö&B: Köpte glögg, julmust, kakor och fågelmat. Senare till Hudikhobby för att köpa fisklina och fjädrar. Men det fanns inga fjädrar. Sen mot Boa, den bästa affären NÅGONSIN, köpte ett par tidningar: Stålmannen och Spiderman. Sen köpte Henkan skor. Ganska schyssta! Och sen köpte vi något på apoteket, you know what. Och allt gick på ca 400-500 spänn. Det är najs.

Och inte bara det! Jag gjorde VÄRLDENS GODASTE LAXSOPPA IDAG! Jag kom på den alldeles själv. Ska nog lägga upp receptet här senare. Kanske mot helgen? NI MÅSTE TESTA! :D TUSAN att jag glömde ta kort, då skulle receptet varit på bloggen för läääääääääänge sen! Men sen så är det att när jag blir hungrig så får jag värsta kicken och lagar mat som en kungakock. Henrik gillar också när jag lagar mat, när jag är hungrig. Sen blir allting 100 gånger godare när man är hungrig. Men ja, min mat är god och det är jag gudars glad över.

Robban kom hit och käkade också, sen spelade han med Henkan. Street fighter ofc. Nu har han gått hem.

Jag måste städa vårat sovrum nu för att det blir filmkväll imorgon. Kommer bli mysigt. UGH, trött. Jag blir amased om ni läser all denna text. Vad sägs om jag lagar er en laxsoppa om ni gör det? ;D Hörs...!

PUSS VÄRLDEN!

YUM


"Sen är det ju så att alla är dum i huvudet i skräckfilmer..."

Igår kollade jag och Henkan på Terminator 4, den var bra faktiskt. Bättre än vad jag hade förväntat mig. För den kändes lite grå, iallafall när jag tänkte på den. Men den var allt värd att se. Det var najsiga citat ifrån de andra filmerna, och Star, den lilla flickan som inte kan tala, var så gullig! Hon var ju bäst på att höra när maskinerna kom. När dom kom sådär överraskande! Jag gillar Terminator för att under all grått och action, så finns det dramatik och det är najs. Helt enkelt.



Sen har jag sett Paranormal Activity idag. Deeeen... var väl sisådär. Jag skrämde upp mig själv innan jag skulle se den, så jag fick bara panik av att tänka. Men när jag såg filmen så var den inte "Den läskigaste hittills". Det var mest obehagligt. Inte "SAW"-obehaglig. Bara att man inte får se detta "Spöke" som busar i hemmet. Så man glor i ett rum, mest av tiden, medans dom sover... Bara väntar på att det ska hända någonting läskigt näääär soooom heeeeelst. Så det var väl mest att man skrämde upp sig själv. Sen är det ju så att alla är dum i huvudet i skräckfilmer.





Idag så när jag köpte hårspray så köpte jag ett block, när jag endå var där, på Åhléns. Där ska jag lägga in recept som jag vill testa, och ja, skriva det jag vill skriva. Jag har klippt lite i en gammal ELLE-tidning, som var förstörd, försökte rädda det som fanns att rädda och klippte ut de mesta recepten. SÅÅÅ... Ja. Bilder:






Som sagt, min DS är tillbaka <3

En av mammas födelsedags bakelser får också vara med idag! :D

Grattis Mamma!

Idag fyller mamsen 46 år! Hon kom hit med bakelser och hon fick också presenter: En gigantisk pippi-burk, och stöpta ljus. Hon blev glad! Sen drog vi och handlade. Henkan och jag köpte massor för endast 400kr! ÅSM! Aja, här får ni en bild på min mor, som snart är 50! Kan inte ro det nästan :D


Återkomsten!




Nu är jag hemma ifrån Uppsala. eller ja, jag kom hem i söndags, men nu skriver jag! Det hände inte så mycket i Uppsala. Jag stöpte ljus med Henkans mamma och syrror, jag var med systerbarnen och bara tog det lugnt med Henkan. Alva och Jonna, Henriks syrras barn, kommer nog läsa det här så jag säger hej till dom här: HEJ PUSSUNGAR!

Här har ni Halloween-festens bästa dräkt!

Medans jag och Henkan var i Uppsalastad, så lånade jag ut vårann lägenhet till båda mina bröder, Emil och Robin. En av dom, Emil, bor långt borta och dricker alltid när han var här. Såååå.... den andra fick vara vakt. Jag har hört att Emil sa: Att lägenheten var för fin för oss, och att det var för smutsig. Och att han tog mina allt förstora h&m-tjej-jeans. Men han kan ta dom. Dom var aaaallt för stora för mig. Men ja, dags för någonting roligt. Emil vaknade upp efter en kvälls drickande med en kompis som han tog med sig hem (Mina bröder och han låg i samma säng och stråma, festligt!), så skulle han kliva upp och kissa. Och på nått vis somnat medans han kissa och slå ut alla 500 tops som vi hade på hyllan ovanför toaletten. Det var roande, jao. Sen fick jag ÄNTLIGEN tillbaka mitt DS lite <3 Det gör mig grrrrrymt lycklig! Tack!

Men en sak som gjorde mig riktigt glad, i Uppsala, var mina fynd på röda korset. Jag hittade en korgväska, en väska och ett par riktigt LLLÄÄÄCKRRRRA skor! Jag ville nästan hem BARA för att visa upp dem på bloggen!







Skor 30:- Röda korset
korgväska 50:- Röda korset
väska 60:- Röda korset
Fjädrar 30:- H&M

RSS 2.0