JJ - Baby


I just realised... I'm going to UK.

Nothing you haven't seen before!


Friday



Träffade Chris och Vanessa och hade det allmänt mys, resten av dagen har bestått av chips och film. Bestämde mig för att dra tidigt på söndag än att stressa hem imorgon. Istället blir det att vakna tidigt, dra på stan, åka tillbaka och packa, och sen planera inför de senaste 35 dagarna!
Ciao

Basilico



Eat there, it was DELICIOUS! C:

Thursday


  • Igår tonade jag håret, blev lite mörkt, men det blir snart blekare.
  • Jag kollade just på Kick-Ass, och den var rrrriktigt mysig!
  • Jag vill åka till Japan, och jag vill plugga konst i San Fransisco. Eller Stockholm! Och dra på en Semester i Venedig. Och åka till England nuuuu! Åh, jag vill så mycket ;_;
  • Idag ska jag nog sola lite, och kanske gå på stan? c:
  • ... Men nu ska jag gå ner och äta mig en mysig frukost och sminka mig.

 

Ciao!


Meet me in Venice ♥

I'm so going there sometime!


Nighty night



Idag fick jag en ny kamera. Och det finns inte ord hur mycket jag ääääälskar den!
Och passar jag i 30-tals lugg? c: I quite like it!




Idag hade jag det jätte trevligt med att träffa ett gäng folk som man inte har sett, iallafall samlade som idag, på väldigt länge. Borde hända fler gånger, helt klart. Vi satt i stadsparken vid bryggorna och snackade skit. Gungade lite, gick till MAX, gick ut och satt utanför MAX och snackade ett tag. Kanske blir tv-spelskväll imorgon. mys, mys. Och Eggnog, om du läser detta. Kom och hälsa på mig ;_; Din närvaro saknas.

På lördag drar jag hem ifrån Uppsala, drar hem till Norrland i några dagar och sen tar jag planet till England.

Min sommar <3

Tuesday

 

Sitter och fixar håret och lyssnar på Kate Nash!

Idag blir det häng i parken med typ alla, hoppas vädret blir bättre c: Och en stor fråga återstår, vart tudan är min kamera som jag har beställt? :C Tror jag ska vandra dit och fråga!


Bilderna bakom de klassiska pinuporna!


Deeear Saturday!



Min Lördag:
Idag har jag köpt mig lycklig på en tröja, en klänning, ett par jeans, blått nagellack, 3 par solglasögon, ett skärp och en grej till min framtida kamera som jag bara sitter och väntar på C:

Idag har jag dessutom grillat, bakat jordgubbscheesecake, cyklat en hel del, varit en ganska duktig målis och fått en hel del poäng vid basketkorgen. Sen har jag dessutom ätit en heeeeeeeeeeel del digestive kex och breoost med jordgubbar och sådant. OM NOM Nu är det mitt på natten och jag ska sussa, haft en bra dag och kan inte sluta längta till de framtida dagarna. Om man inte tänker på värmen då :C usch </3


Artist painting Foreign.


Sale Sale Sale Sale Sale

Då jag faktiskt inte är ett märkesfreak och detta är absolut inte en klädesblogg. Men endå.... gimmi gimmi gimmi
Jimmy Choo is having a sale!

Beauty tip: Water have rules too



Om du inte redan visste, så är detta viktigt!

Man använder oftast varmt vatten till allt när man rengör sig! Men visste du att man gör huden obalans när du gör det? Du kan lättare torka ut i ansiktet, och när du tvättar håret så kan man lättare få mjäll och dessutom lättare fett hår. Så nu tipsar jag dig lite:

För ansiktsrengöring, rakning i ansiktet och sminkborttagning:
Bästa tipset är att göra allt detta på kvällen. Huden har det lättare att rodna, bli torr och etc. på morgonen om man håller på att fixar med ansiktet vid den tiden.

För det första tar du bort sminket. Om du inte har sminkborttagning, ta en handtvål/fasttvål (INTE FLYTANDE), men gå gärna och köp sminkborttagning. Bäst så! Tvätta fort bort tvålen med varmt vatten. Ta alltid varmt vatten först, det öppnar upp porerna, det vet alla. Tag sen rengöringsmedel. Ansiktsskrubbar, rengöringgel, rengöringsskum, clearasil och så vidare.

Efter du har tvättat bort det, så kan du alternativt ta en nattcreme eller dagcreme, sen spolar du ansiktet med kallt vatten. Gå sedan och sov. Det kalla vattnet är som en nattmask för huden då du startar blodcirkulationen och stänger porer så ingen smuts eller fett kommer ner i dina små fina porer. Då kommer ha en mycket jämnare finare hud när du vaknar. Lättare att sminka sig då också!

För er snubbar som måste pina med att raka ansiktet: Rengör huden och tvätta av med varmt vatten, raka dig och avsluta med hudbalsam och kallt vatten. Voila, snyggaste snubben i stan.

För dusch och bad:
Vrid ner några grader, så det blir varmt, men inte för hög värme. Kostar inte lika mycket att värma upp och du sväller inte upp så fort. Ha en behagligt värme, istället för bastu-varmt. Jag vet att det också kan vara skönt, men inte för ofta bara! När du tvättar ur håret ska du ha ljummet. Sluta alltid med en kallare dusch. Inte ett isregn, nu menar jag bara att du drar ner på värmen steg för steg. Så det inte blir en chock för din kropp. Gör det tills det känns för kallt, sen stänger du av och går.

Då startar du blodcirkulationen (som är mycket, MYCKET bra), huden och håret mår bättre av det och du blir inte torr. Dessutom slipper du frysa efter du har gått ur duschen (Been there!) och det är bevisat att man blir piggare av det. Bra grej om man snabbduschar på morgonen och är extra trött!

Lättare sagt:
Varmt vatten, rengör, kallt vatten.

frågor får frågas!

I'm going to be solo until I'm turning 30. Then I'll find someone who likes to count my freckles and kiss the number on my mouth.


Fact.



Jag har inte skrivit så mycket alls på bloggen. Tänkte det var på tiden.
Inte så dum stund att skriva på. Klockan är fyra och solen målar Uppsalas ornament med nyvaken vind.

Jag går runt och tänker ständigt vad jag vill göra.
Jag vill resa. Jag vill helt enkelt bort.
Jag vill göra min grej. Och få uttrycka mig.
Jag vill veta lite mer. Få svar på mina frågor och bli klokare.
Göra det som gör mig glad. Helt enkelt.

Mer och mer lär jag känna mig själv. Faktiskt.

Hej, jag heter Sarah Victoria Nordh. Jag blir 18 år snart och har alltid varit lillgammal. Jag gillar att kolla på gubbar med mustascher och pipa, mer än att ha ångest över den dära fotbollssnubben och tänka navelpiercingar. Jag gillar Jazz och ler av att tänka på museum. Jag bär gärna basker och tänker på Paris. Varför sitta och smsa "vgd? puzz kramiz ;) :P <3333333" till snubbar som går i trean, när man kan kolla på zombiefilmer och tänka på hur awesome det skulle vara om det faktiskt blev en zombieattack? Eller hur awesome och snygg man skulle vara som Jedi! Eller hur tusan Robin, Batmans partner(?), vill vara en trospojke? :C

Jag äter efterrätter/bakelser med gaffel, och älskar att lyssna på folk som pratar om det de är intresserade av. Jag vill se världen, spelar ingen roll vart. I'll be there. Jag är svag för hundar och gillar gamla antika saker. Jag är en gud i köket och läser både Level och Elle. Mina favoritfilmer är Star Wars (Alla Episoder) och pride and prejudice. Har precis slutat bita på naglarna och köpte min första nagellack för en vecka sen. En riktig röd färg må jag säga. Och om jag någonsin ska gifta mig ska jag skaffa mig ett unikare efternamn och ha antingen Zeldas Lullaby, Fairy Fountain ifrån Ocarina of time eller någon Final fantasy-låt. (Tifa's eller Aeri's Theme, har någon grej för dom men det finns SÅ många att välja på). Jag är lite rädd för fåglar och skalbaggar. Och underkläder är det snyggaste plagget som finns.


Jag ska dessutom tatuera in Triforce, men det är inte bara för att det är ifrån världens bästa spel. Det representerar så mycket för mig (... och min mamma tror att det är ett hitlermärke. Bra start) Men det kommer inte bli något märkvärdigt. Något litet och diskret.

.... Det började med att jag faktiskt bara ville skriva lite om vad jag ville göra lite framåt i livet, sen blev det bara om mig. Jag får helt enkelt skriva om det någon annan gång. I'm out.

Translation:

I have heard of something called Google Translate and you should try it this time!

Living the wrong decade.



Ever felt the same?

LIV TYLER



If I would ever see here walking on the streets... I would die right away. She's amasing <3

RSS 2.0