Drew Barrymore

Hon är en av mina kärlekar. Drew barrymore, är en av de sötaste tjejerna i stan.

Jag vill....

Jag vill skriva om något saftigt. Typ en väldigt sträng åsikt om någonting. Nånting som jag inte kan sluta skriva om. Därför ska jag ladda ner as många dokumentärer som väcker känslor, åsikter och ALLT! Allt som får min lilla hjärna att arbeta.Men till dagarna som jag har. Dom är varma. Det är typ allt. Jag svettas som ett djur och har nyss kommit på att jag inte tål chips. Det är ju ganska dåligt. För allt LUC, gänget jag är med i uppsala, äter är chips. Varje gång jag äter det så spyr jag ton vis med chips och allt. Obehagligt. Jag har till och med börja vänjt mig med att spy. Fast igår natt var det illa. Jag behövde inte hjälpa till med ett finger eller nått. Bara rapa eller röra på mig så spydde jag upp massor. Så om jag spydde engång, så spydde jag engång till för att jag rörde mig. Så det kom hela tiden. Tillslut kom gallan och det kändes som att det var bäst att sova. Vaknade ashungrig. Åt kött till frukost. Ehh. Ja.

Menne, den 10e Juli har jag tänkt dra hem. 13e ska jag till frisören. Kl 13:00. 17e fyller jag år, efter det drar jag till sthlm och sen ska jag hitta på nånting med Henkan. Det är mina planer. Och ja, finns mer men det är inget viktigt.

Ni kommer nog inte läsa det här så jag får hoppas att ni har det gosigt resten av kvällen och dagarna.

PUSS VARMA VÄRLD.såhär ser det ut ute. TYP


söndag natt

Lyssna på låten undertiden du läser.........


Jag vet inte varför jag skriver här. Men det känns så rätt.

Jag är lite lullig. Har en hel del alkohol i kroppen. Men jag skriver endå. Känns som denna kväll är värd att komma ihåg.

Jag har nyss varit på 50-tals fest. Startades som en vanlig midsommarfest. Lite prat, lite skratt och trevligt umgänge. Men att hångla med en Henrik under en skum lampa och känna närhet i sommarnatten gör så man vill bli en degklump med ingridenserna: alkohol, tonårskärlek och foreverness.

Full som jag var, trött som jag är så kan humöret bli nere. Men att ha tanken att han aldrig kommer lämna mig. Inte i första hand.

Tyvärr är Henrik nere och äter, lämnade mig i sitt rum med kvällens låt och internet. Jag ska skaffa mig en dagbok. Skriva ner alla detaljer. Känner mig gammal. Känns som att jag kommer glömma allt det här.Min ungdom. När jag är gammal. Kommer jag komma ihåg alla detaljer? Jag vill inte glömma. Jag vill inte släppa the past. Speciellt när det är bra kvällar som dessa. Jag kanske är lite emotionell. Speciellt när jag är,så här pass trött. Och lullig. Men, men. Måste väl finnas dessa kind of inlägg.

..... NUUUuu kom henrik. PUSS!

Torsdag


Uppsala's värme är meh. Henrik är lika knubbsälig som mig, när det gäller att kliva upp. Så söt så!

Menne, nu har jag varit i Uppsala typ en vecka. Och det har varit naaaajs. Ska väl stanna en vecka till ungefär. Jag smyg planerar saker innan jag ska hem, vad jag ska göra. Jag har en garderob som jag ska slipa och måla om. Och så ska jag plantera! Det ska bli jätte roligt. Annars är det väl bara att chilla på gården och sånt där. Menne, problemet att dra hem är väl att jag kommer sakna Henkan. Heh. Menne, det fixar sig.

Jag har srsly glömt vilka dagar det är. Jag fick kolla på datorn vad det var för dag. heheheheheeeee. :-D Jag hoppas jag inte är den enda. heh.

Lite bilder ifrån Uppsala kommer väl ikväll. Lovarrr!

PUSS VÄRLDEN!

midsommar


HenrikJag har drömt om sagolika stunder, hitta den man älskar med ett ögonblick. Hela mig har väntat på nånting som är sagolikt. Jag har kollat alla detaljer, väntat, gått flera mil, väntat på att någon skulle gå in i mig. Och att det skulle vara den personen. Den personen som skulle säga "Du är den personen". Ment to be, liksom. Jag tror att alla själar längtar efter nånting sånt. Men jag har alltid tyckt att det ar jag som skulle få nånting sånt. Nånting som dom har i filmer. Nånting äventyrligt och kittlande.

Det jag förväntat, hände aldrig mig.

Istället träffade jag Henrik. Istället, och istället. Det blev "oss" liksom. Right from the start. Visst tog ett tag att sätta sig liksom. Jag ville vara den personen som skulle vara fri, göra vad jag ville. Men att komma in i en relation skulle förstöra allt det där. Mina drömmar om att vara fri, och ensam. Men jag kunde låta bli att vara med Henrik. Nånting med honom gjorde så att jag drogs till honom. Jag vill ha mer. Kändes fel. Kändes förjävligt rätt.

Jag släppte min drömmar lite mer och mer varje gång jag var med Henrik. Och gör det fortfarande. Det är förens nu jag känner att Henrik är den jag drömmer om. Han är just den personen till mig.

Visst jag har varit betuttad, kär och allt det där. Men det här känns som att det ska vara förevigt. Jag trivs. Jag är kär.

Men det jag är mest rädd för. Är att bli sårad. När jag älskar någon. Så älskar verkligen jag någon. Jag släpper den aldrig ur mitt hjärta, ur mina tankar och ur min själ. Därför kan jag bli väldigt sårad när jag blir besviken. Därför har jag väntat 4 månader och ett par dagar med att komma ut med det. Jag vill veta vart detta leder. Men Henrik är min bästa vän och den personen jag vill bli omfamnad av, varje gång jag somnar. Varje gång jag vaknar. När jag kollar på honom så vet jag inte vad jag ska göra. Jag blir helt till mig.

Snart kommer han hem och ger mig sushi, c-vitamin och allt. Jag mår inte så bra, så han tar hand om mig..... Släpp mig aldrig, Henkan.


<3

<3

Har ni haft en person som har förstått er? Fast om den personen inte varit i samma situation?
Har ni haft en person som inte blir sur på dig, när du är lite grinig? Har tålamod med dig fast om du beter dig som en idiot?
Har ni haft en person som skulle tänka sig göra vad som helst för dig? Fast om händerna är tomma och allt är omöjligt?
Har ni haft en person som älskar er utan smink? Fast om man ser ut som ett miffo utan?
Har ni haft en person som är bara till dig? Fast om du kan tro att det inte är sant?


.... Har ni haft en Henrik? :*

Sommarlov

Jag är lite rebelisk och skriver inte nånting på en vecka. Vad sägs om det? Jag är inte som dagens ungdom, hähä! Alla typ skriver på msn "SOMMARLOV!!! :P(L)(F)" och har det en månad. Inte coolt. Inte.... coolt. Visst, skönt med jag tror att ingen missar sommarlov. Skulle vara ganska pinsamt att gå tillbaka till skolan måndagen där på. Gaaaanska pinsamt. I'm just say'n att jag tog de första dagarna med alla chilla och inte terra min glädje över internet.

Vad som har hänt är väl att Douhan har varit hos mig i en vecka, nu är jag hos honom i en vecka or so. Idag äre ju midsommar. UC-gänget har partaj men jag har andra planer. Jag må varit bjuden, men jag känner mig direkt inte så bjuden. heh. Det blir endå chill i flogsta, ska vara hos en kompanjon med massa kompanjoner. Det blir nog mysigt!
Jag skriver nått mer senare!

Fint väder har vi iallafall....
..... Eller...?


Godmorgon!

ooookej.

Dagen började lite "meh". Det regnar, det är mulet som attan och jag glömde mobilen hemma för att mamsen skulle stressa till jobbet. Nu sitter jag här, en timma före en lektion ska börja. Alla lektioner är dock värdelösa idag. Typ... sådana som man bara säger hejdå på. )-: Idrotten orkar jag inte med. För jag är skoltrött. Ge mig den där tårtan vårann klassföreståndare har lovat, sen sticker jag .... -.-


(bilden är tagen av mig och jag tog den när jag var i uppsala, grillning med snubbarna!)

Idag blir det stan med brorsan, sen kommer Henkan hit. WOHOU :-D Det ska bli ASUM.

Jag saknar stockholm vääääldigt mycket! Min bror och jag har planerat en massa. 25 Juni så ska vi checka ett band i Sthlm. Och sen ska vi dra på Veronica Maggio den 30 Juli. I Sthlm. Och planerar att kolla mer band och artister. Kanske någon teater, vad vet jag. Och då ska vi shoppa också. :-D Fyller år den 17 Juli så kommer förmodligen ha massa pengar!

Men det är en del dagar tills dess....

aja, PUSS VÄRLDEN!

Där jag trivs som bäst.

Jag är ack så trött. Skoltrött, less, allt är lite emot sig idag. Pappsen raderade mina arbeten, som jag har jobbat hela dagen med. Så nu har jag fått skriva om dom. Jätte trevligt.... verkligen.

Men uhm, jag började tänka på en sak. När jag satt här, ensam vid köksbordet, så fick jag en stor lust att krypa under bordet och sova. När jag var liten sov jag alltid på golvet. Jag kunde lägga mig mitt i ett rum och la mig mot det kalla golvet. Men på nått vis så trivdes jag väl där. Avslappnande. Inte snacka om alla bilder på mig sovandes på golvet. Och jag har inte slutat med det än. I helgas så la jag mig på golvet. Mamma trodde att jag hade blivit galen. Men det är skönt. Känns nästan som en verkligehets flykt. Men jag får inte sova på golv egentligen. Har astma och damm gör det värre. Hm.

Men, ja. Knasiga Sarah var det ja.

Imorgon kommer det vara en av de bästa dagarna i år. Srsly.

Kända TV-pogram är besvikelser.

Jag har tänkt på det ett tag. De pogram som är uttjatade, de pogram som ska vara "hippa", de pogram som har plancher på alla busshållplatser. De är de sämsta. Man kan kolla på det, man måste ju se vad det är för nånting. Men om man jämnför svt och tv4, och en hel del med 5an så slår svt de STORT!

Tillexempel:Äntligen hemma
is a NO, NO...! Går på fyran 16:55 på vardagarna, vad jag vet. Man lär sig ingenting....! Jag hör knappt vad dom säger. Dom vill väl att man ska gå in på hemsidan ): Det är inte nå roligt heller. Timell kan vara ganska rolig. Typ hans skratt.

En gång! När den där bruttan med botox läpparna med space:iga 90-tals läppstift, blev biten av en hamster. Gjorde så att jag skratta till. Är hon timells fru eller nått? Har sett dom tillsammans på bilder och så. Pogram ledarna gör knappt nånting själv och ja, man kan säga att pogramledarna är roligare än själva pogrammet. Men äntligen hemmas tid är över för den nya generationen om dom fortsätter med denna stil som jag har kännt av. Underhållande men kan göras bättre. Jag må säga att Äntligen hemma har varit underhållande att se! Det har det verkligen men om man jämnför det med.....

Trädgårdsfredag is a YES YES ....! Går på tvåan lite då och då. Må innehålla bönder och en hel del "ute på landet". Lärorikt är det...! Kommer fortfarande vad dom sa förra pogrammet. Lite vardagligt och man mår lite bra i kroppen av att se det. Fast om man inte är bonde eller har stuga på landet så är det så värt att se! att bara tänka på den goa pogramledaren så skulle jag kunna fnittra mig till sömns och se den där snubben med kepsen och den nervösa humorn gör så att jag blir nästan lite nervös själv. Maten ser ju underbar ut och man lär sig, som sagt, grymt mycket.


Strömsö är också en favorit! YES YES YES, lite finsk svensk livstils pogram, man lärs sig mycket som man kan göra hemma, mat och ta hand om sig själv. HElt enkelt ett UUUuuunderbart pogram. Ett pogram som skulle hoppa in istället för äntligen hemma och göra succé. Men i denna serie så gör dom så att man känner "sådär kan jag också göra!". Detta pogram ger en inspiration. Helt klart det bästa av alla inom insperation och läran.Vi har absolut inte glömt Ernst! Om man gillar stugor och mys är väl Ernst till din tjänst. Nu är han väldigt tantig, men han är en go människa. Såg han på en intervju och humor har han! Om det är nånting som han kan är väl att fixa torp i stil! Han må vara en klassiker och är ganska brutalt känd i samhället, så gör han det på helt rätt sätt! Ernst visas oftast på svt och det vi alla.Men här! Här har vi humor. Jag må vara lite skygg för femmans pogram, känns nästan lite väl uppmärksamhetssökande. Tv 5 känns helt enkelt som en jobbig femåring. Men Simon och Thomas är helt okej och kolla på faktiskt. Om man inte gillar att kolla på bondgårdar, lärorika, goa pogram som svts så tipsar jag på Simon och Thomas. Med deras hundar som sprider dom leenden eller konsentration. Båda är töntigt roliga och drar åt sig blickar med deras goa humör och idésprutande sinne!Bara ett par exemplar. Men jag kan säga att svt är najs! Nu orkar jag inte skriva. Hoppas ni har en bra kväll. För det kommer regna en vecka framöver...........

MåndagJaaa ni, denna vecka är den sista. Började ju bra! Jag vaknade av att jag sov så skönt i sängen ~ Mitt täcke var så skönt och jag låg så perfekt. Och så kommer mamsen och papsen och gnäller om att det är för kallt hemma. (Jag sköter husuppvärmaren) Dom brukar klaga att det är för varmt. Så nu får dom skylla sig själv. ):

Nu sitter jag i skolan, i biblioteket och chillar. HÄHÄ :-D Skippade första lektionen. Har typ svenska nu. Puss världen!
Söndag

Det blev JÄTTE fint väder mot dagen! Jag la mig mitt på ängen och ringde runt hos folk. Sen somnade jag och fick mer fräknar på ena sidan än den andra. Det är ju ganska coolt. Kamerans batteri tog slut också så jag har bara några få och ynkliga foton. Fan att jag inte han knäppa kort på omgivningen!

pluggisen

Lite bilder som har glömts att laddas uppJag var i Sundsvall i lördags. Köpte en kopp med sådan där lock, laugerhaus, för 49:00 och en porslinsros, privat affär som jag inte kommer ihåg vad den hette, för 79:00.

Räven var inne på gården, vi brukar ge den matrester. Det uppskattas verkar det som! :-D


Mitt i Naturen


JAHA, JA FÖRSTÖR ALLT BARA ): Alla är medvetna att svanar lever i par livet ur. Det är inte sant. Vissa svanar byter väldigt ofta och vanligast är att de stannar med varann 3½ år.
 
.... ;_;

DUSCHA! <<<

.... är min hobby! You heard me! Uhm, alltså. Det är riktigt najs, det har ju inte liksom "slagit" mig tills nu. Förut har duschning bara varit en grej som man måste. Typ, Diska eller byta underkläder. Men när jag bytte duschprodukter, Loreal till ett lyxigt australienskt "mirakel" produkt (och en ny duschborste för 80 spänn cut cut cry cry), så tänkte jag för mig själv "this is fun" och gigglade lite för mig själv.


Det är väl också så att jag har aldrig gillat min kropp och dess utseende. Iallafall inte naken. Min kropp är liksom ett no, no naken. srsly. Jag kan knappt kolla ner på den när jag tvålar in mig. blir liksom "ew". Visst, älska din kropp, insidan räknas, du är bra som du är. Men jag har liksom hatat min kropp sedan jag var liten för att det inte var som andras. Min kropp utvecklades innan någon annan och jag tröst åt ett tag när min kropp "förvandlades".

Sen har jag inbillat mig att jag har små bröst, en grej jag har mått dåligt för ett långt tag. Dom är inte små. Dom är fasta och fylliga. Det ni!

Men ja, när jag fick mitt blixtnedslag, så spenderade jag kanske en timma i duschen, musiken var V. Maggio, och jag sjöng och gorma när man endå var ensam hemmet. Sen när det var dags att kliva ur duschen så torkade jag av allt blött på kroppen. Sen så stog jag naken i kanske tre kvart till och fixade mig med lotions och allt sånt. Jag har aldrig stått så länge naken någonsin tror jag! Haha :-D Great for me. Antecknar ni? ..... Jag vill typ bara dra till närmaste kicks eller åhlens och köpa massa produkter! Hahah

rekomenderas!


Aja, jag kommer nog ladda upp nå mer bilder sen och kanske skriva nån till blogg inlägg.


PUSS VÄRLDEN! :-D

Facebook

Måste börja med att säga att Hitlergrejen är verkligen nånting som folk gillar att diskutera om. Tänk vad mycket "in the past" vi har koll på. Väldigt intressanta kommentarer och väldigt behagliga att läsa. Tack så mycket för de kommentarerna.Nu ska jag komma till ämnet Facebook. Inte gammalt, inte allt för nytt. Många känner till det, många inte. Men vem som använder internet, och är aktiv, vet INTE om facebook? Det snackas på radio, det tasslas på tv, det snackas på hemsidor men bloggar har knappt nämnt grejen med facebook. Generationen mellan 16-25 använder det mest. Och det är såklart en sida som man kontaktar folk, ser vad varandra gör, hålla koll på engagemang och födelsedagar. Helt klart en sida för mig iallafall.

När jag började med Facebook så var det nästan skrämmande. Man ska ju kunna smälta in i allt. Den som har mest vänner. Den som är mest chill och har humor. Den är coolast. Och det ät jobbigt att adda. Man hittar någon som man kanske har sett eller liknande. Man blir liksom "shit shit shit jag brukar ju inte äns hälsa på den snubben irl", men man addar endå. Och man blir addad. För att den man vill adda vill ju ofc ha mer vänner. Sen är ju ett tips att inte adda Turkisar. Alltså, sådana som bor utomlands. För om man addar en så kommer hela dens familj och vänner adda dig. Srsly. Jag vet inte hur många som har frågat efter vänförfrågan!! D: Dom kan ju knappt prata engelska heller ): Och om man säger nått så bemöts man med "Who are you?" och "What?". Gah, gah, gah. Bara man har kommit igång så kan man inte sluta. Jag tycker det är behaglig beroendeframkallande sida. Speciellt när alla är aktiva och sånt.

Simon i min klass sa "Jag gillar inte facebook. Det är ganska mainstream". Det säger snubben som har bilddagbok och lägger upp googlade bilder med texter som egentligen är personliga eller uppmärksamsökande texter. Det säger snubben som lägger upp videos på honom själv med rubikskuber. No offence men vad är INTE mainstream? Sen är det klart, om man kanske inte har så många vänner som har facebook redan så kan det bli tråkigt. Nu säger jag inte att lille Simon har lite vänner menne... I'm just say'n. Jag gillar helt klart inte när någon säger nått som dom inte vet så mycket om eller som man inte har tänkt ut. Gah.

Menne. Facebook. Jag skulle helt klart rekomendera det till äldre också. Men tyvärr är den äldre handikappade när det gäller data. Oftast. Men facebook är rätt lätt. Helt klart någonting alla borde ha.

Världen skulle bli en, liksom.

Nu har jag käkat klart på frasses och ska bli hämtat av papsen när som helst. PUSS VÄRLDEN.

Tisdagen hackspätt flög in i fönstret idag. Mamma ville ha en bild på vårann hacke ): Kunde bajsat på mig SRSLY om den skulle röra sig ;_;

Innan Uppsalaresan.
Passion Pit - Sleepy Head >>> FAVORITEN!


Måndag

Ja, ni ser ju hur mycket klockan är. Jag vaknade halv fyra, gick och la mig vid två btw, av att ett gäng myggor surrar skiten av rummet. Som tur är så har jag knappt blivit biten. Men att se alla myggor surra omkring gör så att jag nästan vill gråta. Jag kunde knappt sminka mig imorse också. GALET ): Jag sminkar ju knappt mig endå liksom. Men ja, verkar som föräldrarna har sovit med ett fönster öppet och alla myggor har förflyttats till nedervåningen. ): SÅ LESS ):

Som ni många vet har jag varit ett tag i Uppsala. En och en halv vecka. Det har varit riktigt najs. Kan inte vänta tills nästa gång! :-D Att vara i Uppsala gör mig så glad. Men borta bra, hemma bäst endå. Förutom dom där förbannade myggen.............


överredigerad <3


Jag får glädja mig om dagens goda ting.
Till exempel idag så ska jag ju börja klockan nio på morgonen. Och sluta fyra ._. yeeeeeeyyyyy.... Men sen då! Jo! Sen ska jag dra på stan med brorsan och mamsen för att fika och snacka. För jag har varit så pass länge borta så dom vill ha one piece of me för en stund. Schyrre, schyrre.

Jag har fått låna ett PSP av Douhan. Tack :*

Jag pratade med min bror igår. Och ja, vi kom fram till att vi ska dra på roadtrip i sommar. Snarare traintrip nu när han inte har en bil eller körkort. ): Men tåg är najs det med! Så vi ska se vart våra favoritband spelar så ska vi dra till whatever och ha, som sagt, en traintrip lite här och var och göra nånting vettigt av sommarjobbpengarna. asum.

Och mamsen och jag ska kanske till IKEA nu till helgen.

Det är posetivt!

Nu ska jag bara vänta på att föräldrarna vaknar så man får sällskap. Ungefär klockan halv sju skulle mamsen kliva upp. Och jag kan gissa att papsen inte kommer vara på allerten då prrrecis. Jag får typ med lite skoluppgifter. Ensam. Med dåligt internet.

...... Kunde inte klockan bara vara FYRA PÅ DAGEN? ;_;

RSS 2.0