Hösten

Jag har kommit på att hösten är den bästa tiden på året. För det är inte för kallt, inte för varmt, man får ha massa söta mössor, vantar, kapper, halsduk och endå kunna ha klänning. Man kan tända ljus, dricka te, lyssna på jazz och kolla på dokumentärer. Och träden är färglada. Morgonstunderna är uppfriskande och allt är bara så jag vill ha det! Jag ska nog ut någon dag och knäppa kort. Det blir väl när man har handlat mössa och sånt :D Ha en underbar höst undertiden <3


Onsdag



Jag stannade hemma idag pga av min blåsa. IGEN. Menne, Henrik och jag har haft en bra dag endå. Fast om han kan vara en riktig sur prutt ibland D: srsly. Men vi kan iallafall skratta efteråt. Och han är det bästa jag har, så det spelar ingen roll. Just nu så kollar jag runt på internet och Henrik sitter och spelar (för att leka svårfångad, long story). Uhm, vi ska väl säkert snart mysa till en film, efter jag har gjort skoluppgifter. MMmmmmm... uhm.... ja, det är typ det. Jag ska fotografera i höstblad snart. Hoppas jag. Det ska bli åsm. Jag ska nog skriva litegrann sen också om vad jag tänker på nu förtiden dååårrrå.

Ha en underbar dag, pussgurker.

sparvisögis HEHE




Jag tycker att jag borde sova. Men hur kan jag sova när jag ska göra en uppgift. PLUGGA SARAH PLUGGA ): Jag sitter här iallafall och lyssnar på låten som min mamma sjöng till mig när jag var liten bäbis. Sparvöga med Marie Fredriksson. Bästa låten någonsin. Den ska jag sjunga till mina små bäbisar. hihi :D När jag väl får några såattsäga. Såg en dokumentär om sånt. Jag ba: VILL INTE D: heh ska iallafall göra klart uppgiften så jag kan krypa ner hos Henrik. MIN PUSSE hihi GODNATT FOLK <3


FanArt: Cheetara från Thundercats.




En av mina favoriter i de gamla serierna. Hon är hot, MEN jag ville ge henne en mer "mäktig" look. Lite X-men eller The Punisher. Menne, ja. Detta är resultatet! Hope you like it.

RED vs BLOND



VS.

 

 

Jag har förstusan ångest över detta. Du gör mig en tjänst om du säger vad du tycker. Tell me, tell me naow! PLEASE PLEASE PLEASE ;_;


Onsdag




Idag har det varit helt alrayt. Har inte gjort så mycket mer än att vara på skolan och vara på stan en snabbis.
Imorgon är det torsdag, då blir det idrott och teater. HATAR idrott. Slutar iallafall tidigt! Och i helgen ska man till Uppsala. Det kommer bli skoj! Träffa alla och så. Henrik kommer nog tycka att det är skönt. Keisuke, min japanska brevvän fyllde år för en dag sen, men jag är inte klar med hans present ): FAIL. Ohh well, han förstår nog. Uhm. Ska nog göra en liten artikel om två olika kulturer sen. Handlar mest om fruar och så. Ni får sitta och se fram emot det och så.

Nu får ni fortsäta kvällen ensamma. PUSS HEJ :D


så söta :*

BUMMER




Varför köpte jag inte den här? Jag borde varit dum i huvudet när jag testade denna. Hur vågade jag äns lämna tillbaka den på en galje!? D: Detta var för ca. ett år sen när jag var i sthlm en vecka. De söm läser detta och inte känner mig så hade jag svart hår förut, är blond nu. JAG SKULLE HA KÖPT DEN, GAAAHHH D:

Tisdag




Seriöst. Kan inte tiden stanna? Jag kommer minnas denna tid, hela mitt liv. Kan den inte bara stanna? Jag har min dröm lägenhet. Jag har den jag älskar. Folk är goa och glada. Jag har levt på paj och pussar. Lyssnat på de gamla goa låtarna. Jag vill kanske ha lite mer kläder och jazz. Kanske lära mig lite mer i köket. Och en resa någonstans. Annars är allt bra. Kanske en valp skulle inte skada. En Saint Bernhard PLEASE. Men den får jag fråga tomten efter.

Jag bestämmer att.....Antingen stannar tiden, eller kommer hela mitt liv vara såhär. Punkt slut!


köpte två nya tidningar idag. + filmen Chocolate. Jag började köpa gamla serietidningar för att kunna träna på att rita i sådan stil. Men sen blev det en hobby att läsa också. Jag har alltid älskat charmen med serietidningar men har inte direkt varit uppmärksam. Nu samlar jag på dom och försöker alltid hitta fortsättningen till de jag köper. Det bästa är väl att de kostar inte en stor summa pengar. Så dessa kan man köpa om man får några kronor över när man har köpt mjölk eller liknande. AS BRA, hehehe :D

idag hade jag magkramper. Förstår inte, men jag tror att min mensvärk tog hårt på min stackars mage. Men ja, för att försöka bli piggare så drog Henrik och jag till ett nytt loppis i stan med min kära bror som kom till oss efter skolan. Där hittade Henrik en serie tidning som det stod Stålmannen på men batman var på den. Hel tokigt! Jag köpte två gamla resväskor som jag ska fixa, en plåtburk med båtar och innan jag gickdit plockade jag kottar som var gigantiska. (Se de första bilderna i inlägget) Vi träffade Farmor där och ja, vi fick skjuts hem.

Hemma berättade jag att jag hade tänkt på en viss tröja i dar och nätter. Henrik sa att han kunde köpa den och sen gick vi iväg. Han köpte också en fakefläta, en sådan har jag också tänkt på ett tag. Han är seriöst bäst. Fast om han har varit lite sne på ekonomin och orolig om jobb, så köpte han den. Och han har liksom tyckt att vi ska leva på nudlar! Haha, aja, älskar honom grymt mycket! Idag har han varit seriöst snällaste snubben. Han är snäll annars också. Men det tar väl tid att få allting nytt att smällta. I don't blame him såattehh. Men som sagt, jag älskar honom - no matter what. Sen gick vi iallafall och köpte spel, film och tidningar. Sedan till Hemköp (Henrik säger alltid ICA till det! Haha, får rätta honom varje gång!). Köpte kyckling, cola och apelsin saft. Detta är resultatet:



Henrik gillar min mat, hihi <3

Just nu sitter Henrik och jag kollar på Family guy, med levande ljus. Jag ser Henriks stjärtspringa. DEN ÄR JÄTTE SÖT :D Mhm. Snart ska vi väl sova och så. Men först ska jag lägga upp en video och några bilder. Hoppas ni har det bra, som mig!

Louis Armstrong - La Viel En Rosa
Denna kanske ni känner igen ifrån Wall-E. Den är jäkligt bra iallafall...!


dagens vill ha:




Sweet dreams folks!

KÄRLEK ~ÄR HÄRLIGT~



Frank sinatra, Henrik och en paj bara till honom. Nu ska vi mysa med ljus, my name is earl, pussar och paj! Ha en god kväll ni med, läsare.

Måndag


- Ansiktsmask av choklad. Min personliga favorit!

Okej, igår, var det huuuuur mysigt som helst. Tills mensvärken kom. Jag får inga småa mensvärker, som man bara behöver ta en alvedon för och sen är det lugnt. Jag får riktiga brutala dödliga mensvärker och jag kan bli sängsliggande en hel del. Igår låg jag i sängen, ringde desperat efter alvedon. Den enda som hade tillgång till att komma var min bror med cykeln. Han gav mig ett glas vatten och en alvedon. Och pratade en stund. Henrik kom ur toaletten och det var ju trevligt men sen så påverkas hela min kropp. Fast om mensvärken har försvunnit.

Jag blir galen. Jag HATAR mens. Jag blir aldrig sur när jag har mens eller nått sånt. Men jag får allt lida för det.

Igår natt/imorse, så fick jag spendera min tid (som var till sömn) bredvid toaletten. Spyor kom i stora floder och magkramper kom som en galopperande hästflock. Pulserande smärta hela natten. Jag trodde nästan att jag skulle dö där på plats. Och så är det nästan varje månad. JAG BLIR GALEN ): Och jag pratade med mamsen idag.

"Du har ärvt det där av mig. När jag var i din ålder ville jag inte äns äta när jag hade mens för jag skulle skita på mig eller spy en hel natt"


Jag var iallafall hemma ifrån skolan idag. Kanske blir det imorgon också. Magkramperna är kvar och jag är ack så trött.


Hoppas att ni alla andra har det bra ÅT mig iallafall. Henrik och jag kollade iallafall på "Nyckeln till frihet" idag. Vi båda har inte sett den, tills nu. Den var ÅSM. Och jag förstår varför den har fått 7 Oscarnomineringar. Om jag var er, och inte har sett den. SE DEN. Handlar om en bankir som åker till finkan för mördat hans fru, som han anser vara oskyldig till men han får väl ingen chans till att han får gå därifrån som en oskyldig man. Han kommer till ett strängt fängelse, så som man tror att fängelsen är. En värld, isolerad ifrån en annan. Denna bankir gör en riktig framgång där efter ett par år och man går verkligen in i filmen. Den är värmande och skärande. SE DEN BARA :D


Time för att blogga igen!


Yesssss! Nu är sommaren slut, man går i skolan, är med pojkvännen hela dagarna och mår bra. Jag tänkte bara skriva lite snabbt att idag är det min och Henriks 7:e månad tillsammans. Och att jag vill satsa lite på stil och skola. Skolan går bra, alla är snälla, åsikter är åsikter, jag har knappt några läxor (och de få jag får gör jag på direkten, för att vara en duktig elev), jag mår bra, henrik mår bra, allt är underbart och jag vill att tiden ska stanna. Förutom den där brutala och dödliga mensvärken jag hade förut idag.

Jag kan inte sluta tänka på allt folk som är så underbara, som jag aldrig träffar. Och knappt pratar med! Jag skäms. De kommer väl aldrig läsa detta för jag är en dålig människa. Jag vill bara bjuda hem alla hit och ge dom paj. Och mina dåliga, barnsliga skämt.

På tal om barnsligt
så vill jag ha en barnslig stil. Sådana kläder barn hade på 20-70-talet. Jag vill ha gull-lockar och en liten rosett i håret. Sköna, bekväma strumpyxor med söta skor. En ur gullig kappa i en gullig färg och en basker på det. Busig som jag är, så borde jag klä mig så.Tycker jag iallafall! Kanske lite med ens egen stil också, såklart. Ni fattar dealen. Jag lägger upp bilder ifrån google. Sen kläder som jag vill ha ifrån H&M!



#1

Kappa - H&M
Väska - H&M
Mössa - H&M
Klänning - Topshop
Strumpbyxa - H&M
Skor - H&M

#2

Basker - H&M
Kappa - H&M
Hjärtväska - Topshop

#3

Fjäderhårspänne - H&M
Fransig väska - H&M
Armband - H&M
Kappa - Topshop
Strumpbyxor - Topshop
Skor - H&M

#4

Jeans skjorta - H&M
Mössa, vantar, halsduk - H&M
Fransig väska - H&M
Strumpbyxor - Topshop
Skor - H&M



Och tillslut: mig och Henrik, vi är gulligast i stan. Seriöst. Om jag skulle vakna utan honom någon dag, som att allting var en dröm. Skulle jag ha ångest, och bli få självmordstankar. För att han och jag, är de där pusselbitarna alla snackar om. Vi är pajen och vaniljsåsen (ha, ha). Vi är seriöst de två som ska vara med varandra. Han älskar allt med mig, och jag älskar allt med honom. Visst, många säger väl "bara 7 månader", och tycker att det kan gå jävligt snett efter ett tag. Men mina magkänslor att detta är en historia utan slut.  Fast, ja, tills vi båda kanske är 200 år, med löständer, dålig andedräkt och kan knappt lyfta en fjäder med våra muskelösa, gamla armar. Då kanske det är dags att lägga sig till ro.

Men ja, som namnet på bloggen så stämmer han in. Yuniku är Unique på japanska. En unikare snubbe finns det inte, one of a kind liksom, OCH bara till mig. Äntligen får jag någonting som är bara mitt. Som gör mig lycklig. Vi har varandra, och så kommer det alltid att vara.



ingen kan stoppa oss nu.

Trauma Center: Under The Knife.

Jag har inte kommit långt i spelet direkt men jag kan från första minuten säga att detta spel är värt att köpa. Just nu håller jag på med att behandla ett par svällande ådror/blåsor. Srsly. STRESS! :-D Jag kukar ur varje gång jag failar. Nu har jag inte spelat på ett par dagar men jag ska klara ut denna operation snart. Wish me luck.

Jag ska också säga att detta är ett roligt spel, och om man gillar dramaserier eller ja, serier, så är detta för dig. Men ibland känns det "more cutting, less talking". Men det är perfekt när man har tråkigt. Fyller ens vardag med spänning! Bittersweet love till detta spel! :-D

Kampen mot blåskatarr

Ja, jag lider fortfarande av det här och denna börda har blivit en av mina rutiner på dagarna. Jag började få detta i våras ungefär och jag har seriöst testat allt, förutom att gå till läkaren (Om ni har det svårt att få tid, har fobi eller känner för att det inte behövs. Det finns ju endå saker att köpa för detta). Jag har ritat en karta på kvinnans blåsa på det vanligaste problemet med vårann blåsa:


Den gröna rutan är en blåsa som mår bra. Den röda rutan är en blåsa som har problem! Detta är helt vanligt. Vissa får inte ut all kiss och då kan det samlas massa med bakterier. Det fick jag veta av min bildlärare, haha :D

Det kan vara olika för alla, men jag har testat från naturliga saker till antibiotika så har jag kommit till det bästa som hjälper dig att må bättre. Om du nu skulle få så kallade urininfektion, blåskatarr och gudars vad det kallas, Så har jag en gudagåva vad jag skulle rekomendera:

Det bästa hittills:

Multikvinna - Brustablett.
ca 40 spänn. Av allt jag har testat så har detta gett mig en chans att leva som en människa. Den här på morgonen med en bra frukost så kan det hålla i flera dagar. Men jag rekomenderar att ta en varje, eller varannan dag. Det finns en chans att du kan få känningar men då är det bara att hålla sig varm om snäckan och ta ett stort glas apelsinjuice eller tranbärsjuice. Det får du göra endå för säkerhetsskull. Det är gott och det är bra för dig! Drick helst inte Vatten om du får ont: Vatten kan vara bakterieframkallande. Men du ska dricka vatten till brustabletten, brustabletten tar nästan bort vattnet med dess 13 vitaminer och 10 mineraler. Ett glas vatten och kan göra allting mycket värre. Tvätta inte din lilla vän, det kan också göra det värre.

Om du känner dig obekväm med brustabletter och är för fasta föremål att svälja så finns det i pillerform. Om du är en snubbe och har problem (Det är väldigt ovanligt. brukar vara en könssjukdom om en snubbe har ont. Men det är inte alltid så). Det finns en MultiMan och det är bra för kropp och själ. Du får allt i dig som din kropp behöver. Och du hittar den på mataffärerna!

Jag rekomenderar detta, ont eller inte, så är denna brusis en förjävligt bra grej.

Länk: http://www.friggs.se/sv/VARA-PRODUKTER/Halsopreparat/Multi/Multikvinna-brustabletter/



God fortsättning!

RSS 2.0