Fredag



Idag började jag 09:05, gick till skolan lite tidigare för att heja på Bizz. (KÄNN DIG HEDRAD) Hehe, Skojja ba'! Ne men, jag gjorde det och det hann jag. Sen så snackade vi om skattepengar hela dramalektionen. Jag är en sådan person som kan inte sluta diskutera om problem och orättvisa. Om någon gör nått, eller säger nått, som jag anser diskutionsbart. Så då diskuterar jag. Så bra som jag kan, för att göra skillnad eller ja, bara diskutera.

Sen så var det Engelska. Narnia, narnia, narnia. Sen så skulle vi ha klassråd, men jag gick på modevisning istället. Var bra men lite trist. Fanns lite kläder som var stiligt. Annars var det ju bara spinkiga tjejer och klassens snyggaste killar. Typ. Fast på en snubbe såg det ut som att han hade tuttar. Fast det var muskler. Och han hade en rätt så feminim midja.

Sen mot stan, med Stina! :* Vi käkade sallad, letade hårfärg och testade kläder. Jag gillar Stina. Hon är NAJS :* SÖTBUBBAN! Meeeen, hon lämnade mig så jag gick en stund själv. Det är såklart helt okej. För hon skulle till bussen. Men ja, då köpte jag värsta långa knästrumporna. IH :*

Sen stack jag hem och färgade håret, och pluggade. Och lagade världens godaste mat åt min bror. Han blev ganska BRUTALT nöjd. Min familij älskar mig. PUSS på dom.

OCH PUSS PÅ VÄRLDEN.

jag vill haaaa underrrklääääderrr, skooooooorrr och kloooocckorrr:





UNDERKLÄDER<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

aaaw<3 du är najs!

btw vad vill du ha i födelsedagspresent när det kommer till det?<3

2009-03-14 @ 11:41:35
Postat av: Stina

OjxD

glömde skriva att det var jag!

2009-03-14 @ 11:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0