Novell

Jag har börjat få massa idéer och börjar faktiskt tro att jag kan börja skriva den. Just det. En novell! Ooouuooh! Ehehehe, jag är så jävla pepp men jag vet inte om jag kommer orka skriva klart den. Men! Då har jag fått ännu en idé! Att jag skapar en till blogg och skriver ett kapitel varje söndag. Vad tror du? Kanske låter bra? Kaaaaanske.
Jag är inte riktigt klar med saker och ting. Såsom namn och platser. Så just nu heter folk som TJEJEN, KILLEN, PAPPAN, STADEN DÄR DET ÄR VACKERT, DEN LILLA BYN och så vidare. Namnet på Novellen är inte heller bestämd ännu.

Här ska det stå en rubrik.
Av: Sarah Nordh

En dag bestämmer sig Huvudkaraktären Tjejen att få upplevelse. Trött på vardagen och hennes stränga föräldrar. Hon flyr ifrån dess rikemansstad hon bor i, sätter sig på första tåget och ser vart loket tar henne. Igenom kyliga skogar och själsvärmande, vackra ängar åker hon, men en by. Ingen speciell by. Men den fångar hennes hjärta. Det känns rätt. Där träffar hon en Man, vid namn Killen. Och Tjejens liv blir aldrig som förr. Magkittlande romanser, drömmar i upplevelse och all sagors innebörd. Men alla sagor kan inte vara allt för lycklig. Och allt det spännande ska inte blottas bara för att jag skriver det i min blogg. HÄHÄHÄ. Tro mig. Ni kommer vilja läsa den. Jag skulle lätt göra det. Och jag är JÄTTE kräsen när det gäller böcker.

Säg vad ni tycker. PUSS.

Kommentarer
Postat av: Tomb

Låter lite som många andra böcker! Blir nog spännande. :D

2009-03-15 @ 19:33:35
URL: http://verklighetskrig.com/blogg
Postat av: Säbbäh

Blir det snusk? i sådana fall kan jag tänka mig att läsa den!

2009-03-15 @ 21:53:04
Postat av: okar

Du borde lyssna på Kåldolmar och Kalsipper av nationalteatern.

Socialistmusiksaga från 70-talet:)

2009-03-22 @ 14:04:42
URL: http://okar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0